Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti is feszültek vagytok/voltatok?

Ti is feszültek vagytok/voltatok?

Figyelt kérdés
Holnpra vagyok kiírva. Tudom hogy ettől független lehet előbb vagy később de még abszolút semmit nem érzek. Elég nehezzen viselem már mert még menni is fáj. Folyamat ezen kattogok hogy mikor megyek már. Lehet hogy azért nem akar indulni mert ezen görcsölök? Első terhességem
2018. jan. 31. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem!nem izgultam nem féltem semmi nem volt :) élveztem h még együtt vagyunk és Ő sem vágyott nagyon ki mert indított szülés lett a vége :)
2018. jan. 31. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
73%
Én sem féltem, bár én teljesen jól voltam fizikailag us, 2 hét túlhordással minden nap fellépcsőztem a 6. emeletre NST-re gond nélkül. 😊
2018. jan. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!