Ez a mai világban lehetséges? A lányom 2. osztályos szakgimiben!
Figyelt kérdés
Eddig is volt a szakértői bizottságtól méltányossági papírunk hogy fejlesztésre szorul német nyelvből! Most a tanár rá beszélt hogy vmit kéne csinálni a lánnyal mert megfog bukni folyamatosan mert nem megy neki se menyire! Szeretném felmentetni németből, de egyből azt mondta a tanár hogy akkor helyette másik tantárgyat kell választania! Ezt nem értem miért kéne másikat választani? Akkor nem úgy van hogy 1gyel kevesebből érettségizik?2018. febr. 12. 18:46
31/31 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor 16 év alatt kell elintézni a papírokat, mert utána már nem lehet felmentettni valakit egy adott érettségi tárgyból.
Ahogy az előttem szólók leírták, kell a német helyett választani valmilyen másik tantárgyat, hogy legyen mit beírni az érettségibizonyítványba. Amivel majd mehet a gyereked továbbtanulni.
Viszont a diplomához nyelvvizsga kell, ott már nem lesz érvényes a papír amit középsikolában megkaptátok a felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!