Baba vagy más? Lehetseges igy a terhesseg?
Pár napja mult el a menstruaciom, 6 napos szokott lenni most 4 napos volt (nem volt annyi amennyi szokott lenni, meg gorcsoltem is..), viszont elotte terhes tuneteim voltak. Most mar elmult, de ma is egesznap rosszul vagyok, szur a bal es a jobb oldali petefeszkem is. Szornyen faradt vagyok.. Volt mar valaki ugy hogy menstrualt de utana megis terhes lett? Vagy lehet menstruacio utan spontan peteeres? (Szurkalodasok miatt kerdezem) A szexet is nagyon kivantam mar a mensi utan 1 nappal, es elegge nedves is voltam. Sose volt ilyen h eppen h vege van es mar baromi nedves vagyok meg szexehes. :D
Koszi a valaszokat.
Nagyon szeretnenk mar babat.
Csak cinikus volt a válaszoló te pedig komolyan vetted!
Menstruáltál, görcsöltél, nem vagy terhes. A koraterhes tünetek meg megegyeznek a premens tünetekkel, szóval nem terhes tüneteid voltak hanem premens hisz megjött!
A nedvesség meg....hát az nem babára utal hanem arra hogy dugni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!