Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy más? Lehetseges igy...

Baba vagy más? Lehetseges igy a terhesseg?

Figyelt kérdés

Pár napja mult el a menstruaciom, 6 napos szokott lenni most 4 napos volt (nem volt annyi amennyi szokott lenni, meg gorcsoltem is..), viszont elotte terhes tuneteim voltak. Most mar elmult, de ma is egesznap rosszul vagyok, szur a bal es a jobb oldali petefeszkem is. Szornyen faradt vagyok.. Volt mar valaki ugy hogy menstrualt de utana megis terhes lett? Vagy lehet menstruacio utan spontan peteeres? (Szurkalodasok miatt kerdezem) A szexet is nagyon kivantam mar a mensi utan 1 nappal, es elegge nedves is voltam. Sose volt ilyen h eppen h vege van es mar baromi nedves vagyok meg szexehes. :D

Koszi a valaszokat.

Nagyon szeretnenk mar babat.

2018. febr. 7. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A sok pisi még nem lehet tünet. Korai. A nedvesség meg a szexéhség meg tényleg csak arra utal hogy d.ugni akarsz. A combfájdalomnak meg kb annyi köze van a terhességhez mint a tüsszentésnek. Semmi.
2018. febr. 7. 17:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem azt varom...hanem tapasztalatokat. Elev sokat csalodtam mar a negativ tesztekbe..
2018. febr. 7. 17:06
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem a terhesség miatt van. Megjött (teljesen mindegy, meddig tartott), utána már nőtt a vágyad is, ez mindig így szokott lenni nálam, és sosem voltam még terhes.
2018. febr. 7. 17:06
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalat: aki menstruál az nem terhes. Sokmilliárd nő tapasztalata.
2018. febr. 7. 17:10
 15/25 A kérdező kommentje:
Azert ezzel nem igazan ertek egyet mert nem egyszer olvastam hogy megvolt neki 3-4 (nem 1-2 hanem 3-4) napig es aztan meg is terhes volt..semmi sem lehetetlen..
2018. febr. 7. 17:26
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Az esetek nagy részében akkor szokott lenni vérzés, amikor pozitívat tesztelt az illető és ennek ellenére van kevés vérzése, de ezzel orvoshoz kell menni minél előbb. De ha pontosan jött meg, akkor nem vagy terhes. De ha ennyire nem hiszel nekünk, inkább tesztelj, az nem fog hazudni.
2018. febr. 7. 17:28
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo hogy nem hiszek... Csak ide jon valaki es hulyet csinal a masikbol, mikozben olyannal csinal amit az illeto mar 1 eve szeretne nagyon. Megsem tartom olyan viccesnek. De majd ezt vissza kapja a sorstol a kedves 62%-os valaszolo!!!!!
2018. febr. 7. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Jó akkor ezek szerint ilyen és olyan tapasztalatok is vannak. Ezzel nem lettél okosabb.
2018. febr. 7. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Hát fagyi. Szerintem az a felnőtt nő, aki ezekből a tünetekből azt hiszi hogy terhes, az meg is érdemli ha hülyét csinálnak belőle.

Értem hogy több hónapja gyerekre vársz, de azért na..

2018. febr. 7. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
95%

Ha 1 éve nem jön a baba menjetek kivizsgálásra.

Szerintem nem vagy terhes.

2018. febr. 7. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!