Ez a mai világban lehetséges? A lányom 2. osztályos szakgimiben!
Minek a nyelv? Ezt komolyan megkérdezted Magyarországon, ebben a pics@nyi kis országban MIÉRZ FONTOS A NYELV? Azért pasztmek, mert sehol nme fogják megérteni, hogy mit karattyol. Azért, mert minden álláshirdetés úgy kezdődik, hogy "középfokú angol/német".
Ha jó anya vagy, akkor ne megkímélni akard, hanem próbáld meg életre nevelni. A leírásodból nekem az jön le, hogy nem agyi diffi van a kiscsajnál, hanem csak lusta mint a fekete föld.
Nos, ezzel egy dolgot lehet kezdeni: összeszedi magát és qrvára megtanulja, akkor is ha nem érdekli. Üdv a Világban.
És bizony, nagyon is igazságos, hogy neki is pont ugyanolyan nehézségű az érettségi, mint másoknak. Akár így, akár úgy.
Oké, én meg tolmács vagyok nettó a duplájáért. Vitatkozhatunk. Ha azt hiszed, hogy a gyerekednek az a jó, ha felmented abból amihez nincs kedve, pláne hogy egy globális világban ez a nyelv, hihetetlenül ostoba és szűk látókörű vagy.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, mert azt írtad tanácsokat akarsz: azt tanácsolom, hogy a lányod találja ki, hogy mi lesz az 5 érettségi árgya, ugyanis 5 tárgyból fog érettségizni, akárhogy is hörög anyuci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!