Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ez a mai világban lehetséges?...

Ez a mai világban lehetséges? A lányom 2. osztályos szakgimiben!

Figyelt kérdés
Eddig is volt a szakértői bizottságtól méltányossági papírunk hogy fejlesztésre szorul német nyelvből! Most a tanár rá beszélt hogy vmit kéne csinálni a lánnyal mert megfog bukni folyamatosan mert nem megy neki se menyire! Szeretném felmentetni németből, de egyből azt mondta a tanár hogy akkor helyette másik tantárgyat kell választania! Ezt nem értem miért kéne másikat választani? Akkor nem úgy van hogy 1gyel kevesebből érettségizik?

2018. febr. 12. 18:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Mi ez a hülyeség, hogy idegen nyelvből felmentés?
2018. febr. 12. 19:16
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Mitől durran el az agyad? Hogy csak mert a lányod képtelen egy idegen nyelvet minimális szinten megtanulni, még ugyanúgy 5 tárgyból kell érettségiznie, mint mindenki másnak? Nekem attól durrant volna el az agyam, hogyha a fogyi osztálytársaim azért tanultak volna kevesebbet és kaptak volna jobb pontokat, mert az anyukájuk felmentette őket valamiből.
2018. febr. 12. 19:19
 13/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy tárgyból fel van mentve akkor másikat kell választania amiből érettségizik.
2018. febr. 12. 19:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
8# akkor bocsánat, 4-5 éve még nem kellett
2018. febr. 12. 19:32
 15/31 A kérdező kommentje:
Igen eldurrant az agyam mert minek a kötelező 5 tantárgy?? Olyan iskolába jár ahol nincs másik válaszható tantárgy! Nincs olyan amiből 2 évet tanulna! Nekik komlex ternészet van amiben félévente tanulnak földrajzt, fizikát, biológiat kémiát tehát nem tud mást választani! A nyelvet meg minek bugdácsolhon benne amikor olyat tanul amihez nem kell nyelv! Nem érdekli, és nem is tudja megtanulni! Minek akkor a nyelv!? Én németből és fizikából érettségiztem és a mai napig egy fikarcnyit nem használom a megszerzett tudást! Úgy hogy jelenleg államháztartási ügyintézőnek tanulok! Szóval nem értem az egészet! És nem okoskodni kell meg beszológatni a másiknak! Gondoltam tanácsot kérek esetleg holnapig!!!
2018. febr. 12. 20:01
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

Minek a nyelv? Ezt komolyan megkérdezted Magyarországon, ebben a pics@nyi kis országban MIÉRZ FONTOS A NYELV? Azért pasztmek, mert sehol nme fogják megérteni, hogy mit karattyol. Azért, mert minden álláshirdetés úgy kezdődik, hogy "középfokú angol/német".

Ha jó anya vagy, akkor ne megkímélni akard, hanem próbáld meg életre nevelni. A leírásodból nekem az jön le, hogy nem agyi diffi van a kiscsajnál, hanem csak lusta mint a fekete föld.

Nos, ezzel egy dolgot lehet kezdeni: összeszedi magát és qrvára megtanulja, akkor is ha nem érdekli. Üdv a Világban.

És bizony, nagyon is igazságos, hogy neki is pont ugyanolyan nehézségű az érettségi, mint másoknak. Akár így, akár úgy.

2018. febr. 12. 20:05
 17/31 A kérdező kommentje:
A mai kis szaros világban honnan tudod hogy minek tanul honnan tudod hogy kell neki a nyelv! 20 évig tanultan németet, angolt a mai napig egy betűt nem kértek tőlem belőle! Úgy van érettségim, pénzügyi számviteli ügyintézöim, kormányhivatalban dolgozom bruttó 550 ezerért és nem kellett hozzá nyelv!! Ezen a szaros kis országban! A gyereknek nem irtam le minden gondját baját amiért felmentest kérek! Nem lusta csak sok a gondja! De látom itt rajtad kìvűl mindenki tudott normálisan válaszolni! Azért minden normális váladzolónak köszi!
2018. febr. 12. 20:16
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

Oké, én meg tolmács vagyok nettó a duplájáért. Vitatkozhatunk. Ha azt hiszed, hogy a gyerekednek az a jó, ha felmented abból amihez nincs kedve, pláne hogy egy globális világban ez a nyelv, hihetetlenül ostoba és szűk látókörű vagy.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, mert azt írtad tanácsokat akarsz: azt tanácsolom, hogy a lányod találja ki, hogy mi lesz az 5 érettségi árgya, ugyanis 5 tárgyból fog érettségizni, akárhogy is hörög anyuci.

2018. febr. 12. 20:40
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ahan .. szóval engem ezért szívatnak otthon a hivatalos dolgok elintézésénél mert az ÜGYINTÉZŐ EGY BÜDÖS SZÓT NEM ÉRT ABBÓL AMIT INNEN PAPÍRT HAZA VISZEK és ezért nem tudja elintézni ami az ő dolga lenne ??? Ez beszarás hova jut az ország ... Csak úgy mondom kell a nyelv helyett másik tárgy .. és attól mert hülye a nyelvhez máshoz még nem biztos igy ha egy évig is tanul egy választott tárgyat akkor szépen meg kell keresni a tanító tanárt és nem rinyálni seggelni .. Nekem is inkább a lustaság jön szembe mint sem a nemtudás...
2018. febr. 12. 21:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Tanulja meg a nyelvet, az ertessegihez kell, majd atcsusszan max egy 2essel. Meg a masik gondolom akar majd diplomat, ahhoz is kell majd mar. De amugy egy jo tanar meg akarat kell hozza es tanulni kell. En erre csak utolag jottem ra hogy engem meg is buktattak nemetbol (igaz gimi es nyelvi 0. volt, de ha idoben elkezdek tanulni es nem ugy fogom fel, hogy ez folosleges akkor boldogan jarnek tovabb abba a suliba.) De amugy ha jol tudom szakgimiben van tesi, meg gondolom ha a suliba korbe kerdezel biztis tartanak erettsegi felkeszitot tobb tantargybol. Es ez van, el kell fogadni, arrol meg mi nem tehetunk hogy te olyat valasztottal meg anno amit te nem is hasznaltal. Normalis esetbeb olyanbol erettsegizik mindenki ami neki konnyen es jol megy meg kell majd a tovabbi tanulmanyaihoz.
2018. febr. 12. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!