Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges, hogy szülök?

Lehetséges, hogy szülök?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ne nézzetek butának kérlek, első babám és fogalmam sincs mi zajlik pontosan a vajúdáskor...

38.hetet kezdtem el tölteni, a 36 hetes vizsgálat során 3111 volt a méhszáj értékem, három napja keményedik a hasam, tegnapi nap folyamán már szabályos 5-percenként, úgy tudnám leírni, hogy hirtelen feszülés fogta el a hasam illetve a derekam, mintha szorítanák egyre erősebben és erősebben, 20 mp körül éreztem a legintenzívebben, majd onnantól engedett ki, és kB. 40 mpre múlt el. De ez csak a keményedés volt, görcsöt nem éreztem mellé.

Este el tudtam aludni, éjjel forgolódtam néha felkeltem rá, hogy feszül, keményedik, de vissza tudtam aludni.

A mai napon folytatódik pedig azt hittem el múlt, de nem rendszeres 1 órában van kB. 3-4, szintén olyan érzés, mint tegnap, csak most van mellé hüvely fájdalmam.

Ez még a jóslózás lehet?

Vagy kezdődhet így is a vajúdás?

Teljesen tanácstalan vagyok, viszont berohanni nem szeretnék a kórházba, mert úgy gondolom ez lesz még erősebb a cél egyenesben...

Köszönöm, ha segítetek tanácsok terén!

2018. febr. 7. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a jóslók pont ilyenek voltak, még nevettünk is rajta a férjemmel, hogy egy egy keményedésnél teljesen ráfeszült a hasam a babára. De elmúlt, mozgásra, pihenésre egy meleg zuhanyra. Bár nekem végül a szülés magzatvízelfolyással indult, de addigra már 2 ujjnyira nyitva voltam. 38. hét már nem olyan korai, szerintem ez tipikus esete annak, hogy bármi lehet. Sajnos ez ilyen, kitartást!
2018. febr. 7. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod ! Nekem is elmúlt pihenésre tegnap, csak ezen kezdtem el aggódni, hogy ma újra kezdődik minden előlről. Remélem az elkövetkező pár hét, ha kitartunk, nem így fog telni azért. 🙂
2018. febr. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!