Lehetséges, hogy szülök?
Sziasztok!
Ne nézzetek butának kérlek, első babám és fogalmam sincs mi zajlik pontosan a vajúdáskor...
38.hetet kezdtem el tölteni, a 36 hetes vizsgálat során 3111 volt a méhszáj értékem, három napja keményedik a hasam, tegnapi nap folyamán már szabályos 5-percenként, úgy tudnám leírni, hogy hirtelen feszülés fogta el a hasam illetve a derekam, mintha szorítanák egyre erősebben és erősebben, 20 mp körül éreztem a legintenzívebben, majd onnantól engedett ki, és kB. 40 mpre múlt el. De ez csak a keményedés volt, görcsöt nem éreztem mellé.
Este el tudtam aludni, éjjel forgolódtam néha felkeltem rá, hogy feszül, keményedik, de vissza tudtam aludni.
A mai napon folytatódik pedig azt hittem el múlt, de nem rendszeres 1 órában van kB. 3-4, szintén olyan érzés, mint tegnap, csak most van mellé hüvely fájdalmam.
Ez még a jóslózás lehet?
Vagy kezdődhet így is a vajúdás?
Teljesen tanácstalan vagyok, viszont berohanni nem szeretnék a kórházba, mert úgy gondolom ez lesz még erősebb a cél egyenesben...
Köszönöm, ha segítetek tanácsok terén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!