39+3 hetes kismami vagyok, első babás.3 napja kb óránként jelentkezik az a bizonyos megjön érzés, a jobb oldalt leszakad a derekam. Lassan szülök?
Amikor jelentkezik ez a megjön érzés, elkap egy olyan érzés is, mintha kakilnom kellene, és közben fáj a farcsontom. A bugyim mindig olyan, mintha most lett volna kicentrizve, nem vészesen de nedves. nem tudom eldönteni, hogy a víz szivárog e vagy sem.
Nincs fogadott orvosom, és UH+NST is csak hétfőn lesz, addig nem tudom mit csináljak. A baba kevesebbet mozog, de a minimum az megvan napi szinten.Ti szerintetek? mit tennétek a helyemben?
Nem tudom hol lehet venni, de kaphatóak olyan betétek amik kimutatják ha magzatvíz szivárog.
Amúgy egészen biztosan közel vagy hozzá, de ez lehet a mai nap vagy jó pár nap múlva is :/
Nekem pl körülbelül 3 nappal előtte volt ugyanígy.
Magzatvízzel kapcsolatban ír talán valaki más majd okosat, mert nekem nem vízzel indult..
Ha nem vagy benne biztos, menj el nődokihoz sztk-ba, soron kívül és kérd meg, hogy nézzen meg. Meg tudja majd állapítani, hogy mi újság. Mivel várandós vagy, senki nem fog megkövezni emiatt.
Nagyon szeretném, ha hétvége előtt elindulna kifelé a pici lánykánk :)
Lehet, hogy ha addig nem lesz semmi, holnap megfogadom, amit írsz, és lemegyek sztk-ba, az a biztos :) Most minek is izgulnék itthon, mikor ott választ kaphatok :)
fájás gyengeség az az, hogy már szülnék, de nem elég erős a fájás?
Holnap mindenképp lemegyek még délelőtt, biztos, ami biztos.
:)
CTG eddig a 36. hét óta hetente volt, jövőhéten már minden nap, hétfőre vagyok kiírva, de addig még itt egy egész hétvége. Egyre erősebben és több előtejem kezd lenni, lehet ám éjszaka jön a kisasszony :)
Nem akar ikrek horoszkóppal születni biztosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!