Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+3 hetes kismami vagyok,...

39+3 hetes kismami vagyok, első babás.3 napja kb óránként jelentkezik az a bizonyos megjön érzés, a jobb oldalt leszakad a derekam. Lassan szülök?

Figyelt kérdés

Amikor jelentkezik ez a megjön érzés, elkap egy olyan érzés is, mintha kakilnom kellene, és közben fáj a farcsontom. A bugyim mindig olyan, mintha most lett volna kicentrizve, nem vészesen de nedves. nem tudom eldönteni, hogy a víz szivárog e vagy sem.

Nincs fogadott orvosom, és UH+NST is csak hétfőn lesz, addig nem tudom mit csináljak. A baba kevesebbet mozog, de a minimum az megvan napi szinten.Ti szerintetek? mit tennétek a helyemben?

2017. jún. 22. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De mindegy is. Valami folyik, valami fáj, hétfőre vagy kiírva, most már bármikor szülhetsz. Nekem az első szivárgással indult, aztán jöttek a fájások. Egy fertőzést nem kockáztatnék.
2017. jún. 22. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Vegyél fel tiszta bugyit, és ha az is nedves lesz, akkor valószínű szivárog a víz. Azzal be kell menni. Legrosszabb esetben hazaküldenek.
2017. jún. 22. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Majd jelentkezz mizujs:)!
2017. jún. 22. 21:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!
2017. jún. 22. 22:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok én is! Mit mondtak?
2017. jún. 23. 10:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi lett?Megszuletett a picur?
2017. jún. 24. 00:03
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Azt mondta a doki, hogy nyugodjak meg, az még nem a víz.

A kiscsajszi nem nagyon akar kibújni, szenvedtet, egész éjjel fáj a hasam, de semmi :)

2017. jún. 24. 07:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok:)?
2017. jún. 26. 15:10
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen, még egyben :D Semmi jelét nem mutatja, hogy jönni akarna. tegnap UH+NST, mindenrendben volt. Már minden nap kell menni NST-re, pénteken meg befekszünk.

Tegnapra voltam kiírva, kíváncsi vagyok, meddig húzza odabent :)

2017. jún. 27. 08:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, meg korábban is válaszoltam! Jó, hogy csak mostantól kell naponta járnod CTG-re, nekem már 38. hét végétől kellett! Nagyon drukkolok, hogy beinduljon magától:)! Én 40+5-re szültem egy kis orvosi "megpiszkálással";)!
2017. jún. 27. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!