39+3 hetes kismami vagyok, első babás.3 napja kb óránként jelentkezik az a bizonyos megjön érzés, a jobb oldalt leszakad a derekam. Lassan szülök?
Amikor jelentkezik ez a megjön érzés, elkap egy olyan érzés is, mintha kakilnom kellene, és közben fáj a farcsontom. A bugyim mindig olyan, mintha most lett volna kicentrizve, nem vészesen de nedves. nem tudom eldönteni, hogy a víz szivárog e vagy sem.
Nincs fogadott orvosom, és UH+NST is csak hétfőn lesz, addig nem tudom mit csináljak. A baba kevesebbet mozog, de a minimum az megvan napi szinten.Ti szerintetek? mit tennétek a helyemben?
Sziasztok :)
Azt mondta a doki, hogy nyugodjak meg, az még nem a víz.
A kiscsajszi nem nagyon akar kibújni, szenvedtet, egész éjjel fáj a hasam, de semmi :)
Köszönjük szépen, még egyben :D Semmi jelét nem mutatja, hogy jönni akarna. tegnap UH+NST, mindenrendben volt. Már minden nap kell menni NST-re, pénteken meg befekszünk.
Tegnapra voltam kiírva, kíváncsi vagyok, meddig húzza odabent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!