Milyenek azok a bizonyos fájások? Milyen érzés?
Nem vagyok terhes,csak érdeklődő 20 éves, aki már infokat szerez és felkészül a jövőre:)
Szóval mihez lehet leginkább hasonlítani a szülést megelőző fájdalmakat, a vajúdás alatti fájdalmakat és a tolófájdalmakat?Ezek ugyanolyanok csak az erősségi fok más?Jó lenne,ha olyasmihez tudnátok hasonlítani,amit nem szülő/terhes nő is átélhet,lehet ez bután hangzik,tudom nem lehet semmihez hasonlítani,csak hogy el tudjam képzelni.köszi szépen
Ez mindenkinél más!
Nekem például az elején olyanok voltak a fájások mint mikor megjön csak kicsivel erősebbek.Ami már igazán fájt és már szintén nem tudtam magamról az az utolsó 15 perc volt,de nekem ellentétben az előző válaszolóval a tolófájások már egyáltalán nem fájtak.Nagyon erős székelési ingert éreztem.
A legfájdalmasabb nekem a varrás volt a végén!
De mindezeken felül azt hiszem sokan egyetértenek velem abban,hogy semmihez nem lehet hasonlítani,mégis nekem az egyik legszebb és legmeghatározóbb élmény marad életem végéig,pedig nagyon fájt:)
A vajúdás nagyon fájdalmas, nekem legalábbis rettenetesen fájt. De sokan vanank, akiknem alig fáj.
Nekem a tolófájások már nem fájtak annyira.
Én 21 éves vagyok.Nekem is a vajúdás volt a fájdalamas,de az nagyon.
A tolófájást meg sem éreztem,meglepett,hogy az csak ennyi volt.De a 18 óra vajudás...Az borzalom...
Kaptam érzéstelenítőt egy vagonnal,meég edá-t is,de nem használtak semmit,max. 15 percig tartotta hatás,aztán még rosszabb volt.
A kitolás előtti fél órában már ordítottam is(égő:) )
Én nem hasonlítanám mensi-görcshöz.Max annyi hasonlít rá benne,hogy a derekad az úgy fáj,csak jobban.De a hasamban nem azt érzetem.Hanem mint mikor magzatvíz vizsgálat volt és fewszített ott bent.De hát ezt még akkor ne tudod milyeN:9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!