Ez a mai világban lehetséges? A lányom 2. osztályos szakgimiben!
Figyelt kérdés
Eddig is volt a szakértői bizottságtól méltányossági papírunk hogy fejlesztésre szorul német nyelvből! Most a tanár rá beszélt hogy vmit kéne csinálni a lánnyal mert megfog bukni folyamatosan mert nem megy neki se menyire! Szeretném felmentetni németből, de egyből azt mondta a tanár hogy akkor helyette másik tantárgyat kell választania! Ezt nem értem miért kéne másikat választani? Akkor nem úgy van hogy 1gyel kevesebből érettségizik?2018. febr. 12. 18:46
1/31 anonim válasza:
Idegen nyelvből kötelező érettségizni.
2/31 anonim válasza:
Ha fel van mentve, akkor nem kötelező érettségiznie belőle. Pl aki matekból van felmentve annak sem kell
3/31 anonim válasza:
Nem, nem úgy van. Mindenképp választania kell a német helyett valamilyen másik tantárgyat (biológia,földrajz, infó,fizika, kémia, tesi,ének akármi)
4/31 anonim válasza:
A szakértői bizottságtól érdeklődj,ne itt!! A felmentést és az esetleges helyettesítő tantárgyat (szerintem ilyen nincs!). Ott tudják megmondani,hogy is van ez.
5/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap akartam fel hívni a pedagógiai szakszolgálatot, de annyira eldurrant az agyam gondoltam lenyugszom a segítségetekkel! Azért köszi a gyors választ!
2018. febr. 12. 18:58
6/31 anonim válasza:
Nem bizony!
Ilyenkor másik tárgy kell!
7/31 anonim válasza:
A matematikanal pl tenyleg nem kell.. de nyelv az más. Kell egy alap nyelvtudás vmiből!!
8/31 anonim válasza:
Nekem matekból volt felmentésem, és választanom kellett helyette egy másik tárgyat. Tehát mindenképpen 5 tárgyból kell érettségiznie.
9/31 anonim válasza:
Mitől durrant el az agyad? Igen, kell a német helyett egy másik tárgyból érettségizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!