Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg igaz hogy az iskolások...

Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!

Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!

2015. márc. 18. 21:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
64%
Akiknek dolgoztak a szülei, eddig is otthagyhatták a gyereket az iskolában (napközi, tanuló szoba). Csak eddig rábízták a döntést a szülőre, amit most el akarnak venni.
2015. márc. 24. 13:03
 42/44 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is gáz, hogy a szülőnek kell elkérnie a saját gyerekét a napköziből. Én napközis voltam, amíg nem jártam egyedül haza, 4-es koromtól már mentem egyedül haza. Élénken emlékszem, hpgy a napköziben csak néztünk ki a fejünkből, megcsináltuk az írásbelit és kész, de nyomasztó volt ott malmozni.
2015. márc. 24. 13:55
 43/44 A kérdező kommentje:

Na vègre a 2 utolsó válaszoló mit sèrelmezek annyira!!

Hogy lassan megmondják már mit adjak a gyereknek enni ja hülye vagyok hát már az van a só ès cukornèlküli koszt a suliban!! Botrány ez az ország már nagyon

2015. márc. 24. 15:23
 44/44 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg undorító ez a demokráciába rejtett diktatúra. Lassan mindent meg akarnak szabni, csoda, hogy még nem kötelező bentlakásos iskolába járni...Undorító, mindenkinek meg kéne, KELL, adni a jogot, hogy eldöntse mit akar. Ezt jelenti a demokrácia...Mi gyermekünk még meg sem született, de már most ott tartunk, hogy mindent megteszünk majd, hogy magántanuló lehessen, ha ez ebben az országban nem lesz megoldható, akkor máshol. Lehet lepontozni, mint mindenkit aki hasonlóan vélekedik, de majd mikor jön az ÁVH el lehet gondolkodni... Meg mikor KMK-nek titulálják majd az embereket az utcán..
2015. márc. 25. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!