Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?
Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!
Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!
Kedves 13 válaszoló köszönöm a válaszodat!!
Na pont ez a bajom hogy mèg du 4 után mèg ellenőrizzem le a leckèit stb.. ès mikor pihen az a szerencsètlen gyerek!
Valaki kèrdezte megkèrdeztem erről a gyereket hát gratulálok neki vålaszom nem mivel most kezdi az elsőt ès nem hinnèm hogy tudja mi az a napközi , csak szerencsètlen azt veszi èszre hogy alig van a családjával!!
Én is tartottam tőle, hogy jujuj, mi lesz, 4-ig bent kell maradni a gyereknek.
Az egyik, hogy csak 3-ig kell bent lenni.
A másik, hogy az egész tantestület fantasztikus, imádják az összes tanárukat.
A harmadik, jó maga az osztály, nincsenek balhék.
És nálunk valóban tanulnak a gyerekek, csak az olvasást kell gyakorolni, ami naponta mondjuk 10-15 perc.
A kicsik is beleszoknak az új ritmusba.
24. vagyok
Ha iskolaotthonos a suli, akkor délután is vannak órák! A lányomnak van olyan napja, hogy délután van matek, vagy írás.
Ezért nem lehet elhozni hamarabb őket.
Kedves kérdező!
Az ilyen anyukák gyerekei szoktak a leghülyébb tanulók lenni, mert nem foglalkoznak vele otthon. Te nem szeretnéd, ha otthon is tanulni kéne a gyereknek, meg hogy délután 4-ig legyen az iskolában, mert te otthon vagy a többi gyerekkel.
Remélem azon elgondolkodtál, hogy ha a gyerek hazamegy az iskolából, hogy fogja megcsinálni a feladatait, amit nem azért ad a tanító, hogy bosszantson téged, hanem azért, hogy ne legyen hülye analfabéta.
Én ismerek ilyen valakit, akinek a gyereke harmadikos létére nem tud olvasni meg számolni.
A másik dolog, hogy biztos neked is volt napközi az iskolában és még élsz, nem lett semmi bajod tőle.
Hidd el ez nem azért van, hogy bosszantsák a szülőket. És nem kell tragikusan felfogni a dolgot, lehet hogy még szeretni is fogja és neked is több időd lesz egy kicsivel.
Azèrt azt had döntsem már èn el mint az anyja a gyereknek hogy lesz e napközis vagy nem !!
2 ig mondjuk ok de tovább nem !
Azt meg nem hiszem hogy olyan nagyon figyelnek ès tanulnak a gyerekekkek , mert ezt nekem nem tudják bemesèlni, szerintem nagyívben szarnak a gyerekekre!
Emlèxem anyukám is ki volt akadva mikor hazamentem a napköziből 3 kor hogy mi a fenènek vagyok ott ha otthon is kell mèg tanulom!
Nekem nem volt kötelező a tanulószoba, csak anyukám kèsőig dolgozott ès nem akarta hogy egyedül legyek nyilván otthon!
Olyan dolgon túráztatod magad előre tök fölöslegesen, amiről egyelőre fogalmad nincs.
Ami még plusz poén, hogy tuti ezt neveled a gyerekbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!