Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?
Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!
Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!
De kèpzeld nekem tragèdia , mivel meg kell oldanom a másik 2 testvèrèvel is a napomat akivel itthon vagyok , hogyan ütemezzem be az ètkezèst , napi teendőket , stb.., mivel apa sokáig dolgozik , így nekem kell mindent megildanom !!
Kedves első köszönöm szèpen!!
De jó kedves utolsó örülök neki!!!!
Viszont èn családi èletet akarok nem iskolai èletet!!
Ertheto hogy nem mindenkinek tetszik a dolog. En nagyon sokaig napkozis voltam mindenhol, de pl. ferjemek soha. Ma szorgalmas, diplomas emberek. Egyaltalan nem elony vagy hatrany a napkozi. Aki megteheti hogy a gyereke koran hazajojjon, arra semmi ertelme ezt raeroltetni szerintem sem. Sokaknak pont az hasznal ha otthon foglalkoznak veluk. Sot, en azt mondom, bar mindenki megtehetne hogy tobbet foglalkozzon a gyerekevel... Nagyon jo dolog ha egy csaladban erre lehetoseg van es undoritonak tartom elvenni ezt toluk.
Egyebkent fogalmam sincs hogy lehet - e tenni ellene. Az en kicsim meg ovodaba sem jar egyelore.
Na ez az undorító mi az hogy ha ugy látják hogy ront mi a franc közük van hozzá hogy hogy tanul , istenem hát akkor már azt is megmondják majd mit ehet itthon ,mikor mosakodjon stb...
Hányok ettől az egèsztöl!
Fèlre ne èrtsetek nem vagyok Egy hárpia de egyszerüen ez a kötelelező dologtól kivagyok
Ès akkor azt mondják nem èlünk Diktatúrában , nem a szart nem!!!
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!