Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg igaz hogy az iskolások...

Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!

Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!

2015. márc. 18. 21:10
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
59%
De, ha te kéred, akkor suli (értsd, a közvetlen tanítás) után haza tudod vinni...
2015. márc. 18. 21:23
 2/44 anonim ***** válasza:
82%
Igen, igaz. De nálunk pl semmivel nem másabb, mint a normál napközi (hallottam más sulikból, hogy pl a tesiórát, rajzot délután tartják, és nap közben van nagyobb szünet). Az meg nem akkora tragédia, ha egy elsős napközis.
2015. márc. 18. 21:24
 3/44 A kérdező kommentje:

De kèpzeld nekem tragèdia , mivel meg kell oldanom a másik 2 testvèrèvel is a napomat akivel itthon vagyok , hogyan ütemezzem be az ètkezèst , napi teendőket , stb.., mivel apa sokáig dolgozik , így nekem kell mindent megildanom !!

Kedves első köszönöm szèpen!!

2015. márc. 18. 21:45
 4/44 A kérdező kommentje:
Megoldanom
2015. márc. 18. 21:45
 5/44 A kérdező kommentje:
Na ha így lennE az nagyon durva lenne , mert ennyire nem mondhatják már meg mit tehetünk ez már brutálus ès katasztrófålis lenne lesz!!!!
2015. márc. 18. 21:51
 6/44 anonim ***** válasza:
76%
Most neked tragédia vagy a gyereknek? Nálunk az összes elsős napközis, 4-ig vannak, simán kibírják. Alig akarnak hazamenni.
2015. márc. 18. 21:51
 7/44 A kérdező kommentje:

De jó kedves utolsó örülök neki!!!!

Viszont èn családi èletet akarok nem iskolai èletet!!

2015. márc. 18. 23:16
 8/44 anonim ***** válasza:
46%

Ertheto hogy nem mindenkinek tetszik a dolog. En nagyon sokaig napkozis voltam mindenhol, de pl. ferjemek soha. Ma szorgalmas, diplomas emberek. Egyaltalan nem elony vagy hatrany a napkozi. Aki megteheti hogy a gyereke koran hazajojjon, arra semmi ertelme ezt raeroltetni szerintem sem. Sokaknak pont az hasznal ha otthon foglalkoznak veluk. Sot, en azt mondom, bar mindenki megtehetne hogy tobbet foglalkozzon a gyerekevel... Nagyon jo dolog ha egy csaladban erre lehetoseg van es undoritonak tartom elvenni ezt toluk.

Egyebkent fogalmam sincs hogy lehet - e tenni ellene. Az en kicsim meg ovodaba sem jar egyelore.

2015. márc. 18. 23:24
 9/44 anonim ***** válasza:
88%
Az igazgatónak kell írni egy kérvényt nálunk formanyomtatvány van az iskola honlapjáról lehet letölteni. Ebben megindokolod hogy miért nem akarod a gyerkőcöt négyig bent tartani illetve hogy te tudod biztosítani az értelmi fejlődését. Nehogy azt hidd hogy nem engedélyezik örülnek ha nem sok gyerek marad bent azokkal sincs addig is gondjuk. De viszont ha nem jól tanul illetve ha látják hogy ront a gyerek visszavonják a kérvényt.
2015. márc. 19. 05:08
 10/44 A kérdező kommentje:

Na ez az undorító mi az hogy ha ugy látják hogy ront mi a franc közük van hozzá hogy hogy tanul , istenem hát akkor már azt is megmondják majd mit ehet itthon ,mikor mosakodjon stb...

Hányok ettől az egèsztöl!

Fèlre ne èrtsetek nem vagyok Egy hárpia de egyszerüen ez a kötelelező dologtól kivagyok

Ès akkor azt mondják nem èlünk Diktatúrában , nem a szart nem!!!

Köszönöm a válaszokat

2015. márc. 19. 06:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!