Milyen tornacipőt veszel kisiskolás gyerekednek? Van, ahol kötelező a hagyományos tornacipő?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 19:52
1/6 anonim válasza:
Én hagyományosat. Nálunk a fehér tornacipő az elvárás, van, akinek fehér edzőcipője van, de szerintem tornateremben kényelmesebb a könnyebb vászoncipő.
2/6 anonim válasza:
Én is hagyományosat. NÁlunk elvárás a fehér gumitalpú cipő.
4/6 anonim válasza:
Mi a Decathlonban vettünk Kalenji márkájú sportcipőt a lányomnak. Nagyon kényelmes, könnyű cipő és olcsó is volt (asszem 3500 Ft). Nálunk annyi volt a kikötés, hogy fehér legyen, a talpa pedig nem fogjon. Ennek szürke a talpa, így itthon ki is próbáltam a laminált lapon, de nem volt gond. Már egy évet nyúzta a lányom, de olyan, mintha új lenne. A hagyományosra több szülő mondta, hogy kényelmetlen, és annyira büdös 1 óra viselés után, hogy vallatni lehetne vele. Sokat is sportol a lányom, a tesiórákon kívül táncol és ugrókötelezik, emiatt is akartam, hogy mindenképp kényelmes, jó cipője legyen. Nálunk bevált nagyon. :)
6/6 anonim válasza:
Nálunk mindenkinek jó minőségű futócipője van, igaz, gimi, de tilos a hagyományos, mert csúszik, és vékony a talpa, balesetveszélyes.
Nekem alsóban se a hagyományos volt. Testvérem alsós, neki is futócipője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!