Mi a személyes magánvéleményetek arról, hogy az iskolásoknak lovagolni kell tanulni?
Szomszéd országban a kisgyerekek táblagépet kapnak, a mieinknek meg lovagolni kell tanulni.
Felsőoktatásra, egészségügyre nincsen pénz, de a lovaglásra igen.
Ezt most tényleg nem értem.
Bárcsak lányaim iskolájában is bevezetnék! Nagyon jó lenne!
Ezerszer inkább ezt választanám, mint a táblagép-nyomkodást...
Kell??????
Ez mióta van így? Még nem hallottam róla.
Amúgy a mi sulinkban van lehetőség a lovaglásra, de nem kötelező. A fiam jár, mint ahogy a suli nagy része is és nagyon élvezik a gyerekek! Kint vannak a szabad levegőn és egy sor olyan dolgot csinálnak, amit a padban ülve nem lenne lehetőségük és én ennek nagyon örülök!
2 hetente 2 órát mennek lovagolni, aminek a nagy része ugyan nem lovon ülve telik, hanem gondozzák a lovakat és az istállót, viszont nagyon sokat tanulnak belőle.
Múlt héten meglátogatta őket a Hoffmann Rózsa (oktatási államtitkár) és állítólag nagyon tetszett neki, amit látott.
Szó esett róla, hogy az állam átvállalná a lovaglás díját, de hogy mindenkinek kötelezővé tennék, arról nem hallottam!
Mondjuk inkább ez, mint hogy egyenkocka legyen minden gyerek és már 6 évesen tablettel a kezükben járjanak suliba!
Bizony, az istállótakarításból sokat lehet tanulni.
Kétség sem férhet hozzá.
A táblagép nem rossz dolog, kímélné a gyerekek gerincét, nem kellene állandóan új könyveket venni.
Figyelj, személyes magánvéleményt kértél és az enyém az, hogy a lovaglást hasznosabbnak találom, mint a táblagép nyomkodását, ennyi.
Ha választanom kellene, gondolkodás nélkül az előbbit választanám.
Ettől függetlenül nem ítélek el senkit azért, mert ő máshogy gondolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!