Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptococcus B fertőzésről...

Streptococcus B fertőzésről van valakinek személyes tapasztalata?

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, a múlt héten voltam orvosnál, mondták hogy ha szülök a kórházban mondanom kell hogy ilyen betegségem van. Kaptam hüvelykúpot amit minden 2. nap kell használnom, 5 db összesen. Akinek volt ilyen mindenképpen császármetszést csinálnak vagy lehet hüvelyi úton is szülni? Mennyi az esélye hogy lesz valami károsodása, fertőzése a babának is?
2013. jún. 12. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet Simàn szülni! Nekem is volt.

Szüléskor adnak egy ló adagnyi antibiotikumot, majd 4 óra múlva még 1 szuri. A lényeg, megkapd mindd a két injekciót, s a második után 2 órával szülessen meg a baba, hogy átmenjen bele is az antibiotikum.

Ha hamarabb megszülsz, akkor a baba is kap majd születése után antibiotikumot.

2013. jún. 12. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
en ugy szultem, kaptam infuzioban az antibiot, 4 adagot. mivel sokaig tartott a szules(19 orat), igy a babanak nem kellett semmi extra, makk egeszseget, ma mar 2 eves kislany:-)
2013. jún. 12. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok, kicsit megnyugodtam. Remélem nálam is simán megy majd minden! :)
2013. jún. 12. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos Nekem is volt!

császármetszéssel született a fiam (más okból kifolyólag), de ő 3 napig kapta az antibiotikumot a kórházban, nehogy valamilyen szövődménye legyen. és én is megkaptam a császár után az infúziómban.

2013. jún. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!