Streptococcus eredményem pozitív lett. Adtak rá kúpot is. Volt valakinek ilyen? 36hkm
Kiirtani en is ugy tudom hogy nem lehet... Ez mindenkiben jelen van csak nagyon kis szazalekban jelrntkezik ( mint nekunk is).
Nekem ajanlottak a Fiam szuletese utan hogy minden amire ez hajlamosit (agyhartya, tudogyulladas) az ellen oltassam be. Megkapta mind a kettot en ha 2 egente egyszer beteg lestek az tudogyalladas, Fiamnal meg horghurutgyulladas valahogy nem jut le a tudejebe. Masfel evesen neki is kitenyesztettek az orrgaladekbol A streptot. Tobb mint fel evig folyamatosan szedette a haziorvos a gyerekkel az antibiotikumot, de sose tudta meggyogyitani 5-10 napnal hosszabb.idore. Bevittem korhazba es egy hetig le se szalltak a gyerekrol hogy mi valtja ki azt nala hogy a cataflam se kepes levinni a lazat, mig bent voltunk a fulere is rament, menni kellett ful orr gegeszetre es ott a no nyult pamaccsal az orraba. Masnap meg volt a streptorol hogy.pozitiv antibiotikumot kellett az orraba csepegtetni meg itthon is antibiotikumos so oldattal kellett mosni az arcureget es azota mintha elvagtak volna... Lekopogom azota csak azzal a rohadt kruppal szenvedunk mert az azota is megmaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!