Barmilyen tipusu 5 szemelyes autoba befer hatul 3 gyerekules?
sem az autó márkája sem az ülések márkája nem elhanyagolható, nem minden 5 személyes autóba fér bele 3 gyerekülés hátra, sőt, kevésbe fér bele
itt találsz lehetőségeket, kell idő az átmazsolázáshoz, az biztos
Szia!
Sok kocsit kellett megneznunk :) egy ford mondeo kombi (2.0tdi motor) mellett dontottunk.
Hatalmas a labter hatul, mi eleg magasak vagyunk azvulesek
4 vagyok.
Szoval az uleseket majdnem koppig toljuk hatra es akkor se er a felnott ember terde se a vezeto uleshez.
2 gyerekules 1 hordozo priman elfer benne (nekem csak 1 gyerekem van, tesomnak ketto)! Nem csale egyik se nem all ferden.
Nincs res az ulesek kozott, de preselodve sincsenek!
Tesomeknak primerajuk van.
Ok is hatratoljak az ulest de akkor a gyereknek mar nem loghat a laba, vagy ratolom az ulest a labara..
Felnott embernek beall a terde hatul... Nagyon szep kocsi, de nem a legjobb valasztas!
2 ules es a hordozo ferden fer el egymas mellett! Szo szerint bele kell fesziteni az uleseket a kocsiba!
Okosan nezzetek szet! Uleseket ugy allitsatok ahogy hasznalni fogjatok! Ulj be apa moge, ha te kenyelmesen elterpeszkedve ulsz be is legyen hely!
A kombi kivitel es a ferdehatunak is ugyanakkora a labtere hatul :)
Erdemes hosszabb autokban gondolkozni!
Nekem egy peugeot 307-sem van, abba semmi esetre sem fer be 3 gyereküles.
Ferjemnek egy VW touran, abban siman befer a 3 gyereküles. ott a ket gyereküles mellett meg egy felnött kenyelmesen elfer közeppen.
Ha isofixes üléseket akarsz minden gyereknek, akkor olyat kell venni, ahol 3 ülés van kialakítva hátul, akkor van 3 isofixes pont is. Nekünk is nagy kombink van, középre beférne még1 ülés, de csak 2 rögzítési pont van.
Korfüggő amúgy, mert még a Toyota Yarisba is be lehet rakni 3 gyereket hátra, csak a megfelelő méretű üléseket kell megtalálni hozzá. Általában az Opelekben (Astra) egég széles hely szokott lenni hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!