1 éves babának már bármilyen ásványvízből készíthetem a tápszert / teát?
Én is többfélét adok már a lányomnak, a lényeg, hogy alacsony ásványi anyag tatalmú legyen...meg ha lehet nitrit és nitrátmenes, de igazából a csapvízben is van, és mégsem szól érte semmit (pedig a forralással még koncentrálódik is)
Szóval a Mizse (lajosmizsei víz, egyébként sok sajátmárkás víz is ez) amit jelenleg iszik.
És egyébként mivel alacsony az ásványi anyag tartalma, még váltogatni sem kell, ez csak a magas ásványi anyag tartalmú vizekre igaz. Meg egyébként is gondoljatok bele, a csapvízben is van ásványi anyag, mégsem váltogatjuk, nem is tudjuk milyen, olyan amilyen...
Szóval nyugodtan adhatsz neki másfajta alacsony ásványi anyag tartalmú vizet.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Azért kérdeztem, mert a Szentkirályi még akciósan is baromi drága és - bár rá van írva, hogy babáknak forralás nélkül adható - gondolom ez sem tud csodát... Másrészt már elmúlt 1 éves a Kisfiam. Akkor kipróbáljuk azokat, amiket írtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!