Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 éves babának már bármilyen...

1 éves babának már bármilyen ásványvízből készíthetem a tápszert / teát?

Figyelt kérdés
Vagy Ti továbbra is csak forralt vizet, babavizet vagy Szentkirályi ásványvizet használtok? (Csapvizet nem szeretnék neki adni, mert itt rossz minőségű.)

2013. nov. 23. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
lajosmizsei vizet veszek(a sima s-budget-es is az)szeretjük,ezt kapják a gyerekek is.
2013. nov. 23. 14:18
 2/4 Jégtánc ***** válasza:
Bármilyen ásványvízből csinálhatod,csak váltogasd hogy ne kapja mindig ugyanazt.Felnőttnek is ajánlott időközönként váltani.
2013. nov. 23. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is többfélét adok már a lányomnak, a lényeg, hogy alacsony ásványi anyag tatalmú legyen...meg ha lehet nitrit és nitrátmenes, de igazából a csapvízben is van, és mégsem szól érte semmit (pedig a forralással még koncentrálódik is)

Szóval a Mizse (lajosmizsei víz, egyébként sok sajátmárkás víz is ez) amit jelenleg iszik.

És egyébként mivel alacsony az ásványi anyag tartalma, még váltogatni sem kell, ez csak a magas ásványi anyag tartalmú vizekre igaz. Meg egyébként is gondoljatok bele, a csapvízben is van ásványi anyag, mégsem váltogatjuk, nem is tudjuk milyen, olyan amilyen...

Szóval nyugodtan adhatsz neki másfajta alacsony ásványi anyag tartalmú vizet.

2013. nov. 23. 15:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Azért kérdeztem, mert a Szentkirályi még akciósan is baromi drága és - bár rá van írva, hogy babáknak forralás nélkül adható - gondolom ez sem tud csodát... Másrészt már elmúlt 1 éves a Kisfiam. Akkor kipróbáljuk azokat, amiket írtatok. :)

2013. nov. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!