Januári lombikra hogyan készíthetem fel a szervezetem? Mit gondoltok, az alábbiakból mit szedjek? (vitaminok, gyógynövények)
Figyelt kérdés
Terhesvitaminra gondoltam, de hallottam, milyen fontos a D3 vitamin is, vagy a folsav és az E-vitamin. Melyiket hogyan érdemes szedni? Terhesvitamin mellett vagy helyett?
Gyógynövények közül segíthet-e valami? Nem vagyok benne jártas, egy tisztító hatású növényre gondoltam, ami nem zavar be a hormonoknak.
Mit tehetek még ezen kívül a siker érdekében?
2013. nov. 7. 15:41
1/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném túlzásba sem vinni, tényleg csak az érdekelne, mi segíthet.
2013. nov. 7. 15:42
2/5 anonim válasza:
Ha valtozatosan eszel nem nagyon kell tulzasba esni. Eleg, ha babavitamint szedsz. Nem nagyon kell melle semmi. Cickafark tea jo a noi bajokra, rendszeresiti a menzit, es oldja a gorcsoket is. En azt ittam neha, de a babavitamint is csak vagy ketnaponta szedtem. Sok feherjet fogyassz! Az tobbet segit. Keruld a cukrot es szenhidratokat. Nekem javasoltak egy feherjeport a kaaliba, persze nem a doki, de az egyik nover tud adni. En azt ittam az elso szuritol. De abbol sem rendszeresen, hanem mikor keves hust vagy tojast sikerult ennem, akkor pl az volt az uzsi. Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Fehérjepor? És azt hol lehet egyébként beszerezni? Az ilyenekben nem vagyok jártas.
2013. nov. 7. 16:30
4/5 anonim válasza:
Szia! Igaza Van az elsőnek, teljesen felesleges össze-vissza mindent beszedni! Én Femibion 800-at szedek, megpróbálok egészségesen étkezni. Fontos a sok folyadék és a fehérje! Egyébként nekem a dokim sem mondott nagyon mást! Sok sikert! :)
5/5 anonim válasza:
Én a méhpempőt javasolnám, nagyon sok mindenben segít, a termékenységben is. A neten utána tudsz nézni, több oldalt böngész át azért. Sok pozitív tulajdonsága van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!