Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Januári lombikra hogyan...

Januári lombikra hogyan készíthetem fel a szervezetem? Mit gondoltok, az alábbiakból mit szedjek? (vitaminok, gyógynövények)

Figyelt kérdés

Terhesvitaminra gondoltam, de hallottam, milyen fontos a D3 vitamin is, vagy a folsav és az E-vitamin. Melyiket hogyan érdemes szedni? Terhesvitamin mellett vagy helyett?

Gyógynövények közül segíthet-e valami? Nem vagyok benne jártas, egy tisztító hatású növényre gondoltam, ami nem zavar be a hormonoknak.

Mit tehetek még ezen kívül a siker érdekében?

2013. nov. 7. 15:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném túlzásba sem vinni, tényleg csak az érdekelne, mi segíthet.
2013. nov. 7. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valtozatosan eszel nem nagyon kell tulzasba esni. Eleg, ha babavitamint szedsz. Nem nagyon kell melle semmi. Cickafark tea jo a noi bajokra, rendszeresiti a menzit, es oldja a gorcsoket is. En azt ittam neha, de a babavitamint is csak vagy ketnaponta szedtem. Sok feherjet fogyassz! Az tobbet segit. Keruld a cukrot es szenhidratokat. Nekem javasoltak egy feherjeport a kaaliba, persze nem a doki, de az egyik nover tud adni. En azt ittam az elso szuritol. De abbol sem rendszeresen, hanem mikor keves hust vagy tojast sikerult ennem, akkor pl az volt az uzsi. Sok sikert!
2013. nov. 7. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Fehérjepor? És azt hol lehet egyébként beszerezni? Az ilyenekben nem vagyok jártas.
2013. nov. 7. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Igaza Van az elsőnek, teljesen felesleges össze-vissza mindent beszedni! Én Femibion 800-at szedek, megpróbálok egészségesen étkezni. Fontos a sok folyadék és a fehérje! Egyébként nekem a dokim sem mondott nagyon mást! Sok sikert! :)
2013. nov. 7. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a méhpempőt javasolnám, nagyon sok mindenben segít, a termékenységben is. A neten utána tudsz nézni, több oldalt böngész át azért. Sok pozitív tulajdonsága van.
2013. nov. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!