Csalhat ennyire a szervezetem? Terhes lennék vagy sem?
4. vagyok
Én mint írtam, az esedékes menses idején szédülni kezdtem, meg elfehéredtem, elgyengültem. Mivel december volt, betudtam annak, hogy már megint beteg leszek. Nekem pl. semmilyen érzésem nem volt, hogy baba lenne. Igazi karácsonyi meglepetés volt a kétcsíkos teszt, nem is számítottam rá, hogy ezt baba okozná.
Egyébként a terhességnek annyiféle tünete van, hogy azt számba venni is nehéz lenne. Ez lehet akár terhességi is. (De mint írtam, nem tudhatjuk...)
Szia! Én azt mondom, minden jel lehet, ami eltér a megszokottól.
Én már egyébként a terhességi tünetek széles palettáját "produkálom" a nemvárt előtt sajnos.
2 éve várjuk a babánkat, és egyszer megszakadt egy nagyon korai terhességem -még csak a szikhólyag kezdemény látszott.
Azóta roszabb a helyzet, amióta "tudom" hogy mit kellene érezni.
Most ebben a hónapban semmi tünetem nekem sem, de eldöntöttem, hogy az lesz a tünet, ha nincs tünet.
HA most sem vagyok terhes, akkor bizony tényleg semminek nem fogok hinni...
De velem is hasonló a helyzet, pont az a fura, hogy nem érzek semmit.
Szorítok neked, és írd meg hogy mi volt!!!!!!!!!!!!!!!!! I.
Figyelj! Mindenkinek más tünetei lehetnek, minden terhesség más. Persze, hogy lehetnek a terhesség tünetei, de lehet, hogy nem! Ha 30 ember válaszol, akkor sem fogod megtudni, mert biztos van olyan, aki ezeket a tüneteket produkálja és terhes, és van, aki csak beteg!
Szerintem nem tudtál meg többet, úgyhogy kíváncsian várom a tesz eredményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!