Az 1. lombikon vagyok túl, és néha szurkál a hasam a 10. napon vagyok, és amikor beveszem a gyógyszereket (vitaminokat) akkor egy 10 perc múlva émelygésem van! Ez jó vagy csak a szervezetem játszik velem?
Ennyivel beültetés után még az égvilágon semmit nem érezhetsz, mármint ami a terhestüneteket illeti, Azok min a 6-8. terhességi hétnél jelentkeznek először.
Még épphogy megtörtént (ha megtörtént) a beágyazódás, az émelygés meg szúrkálás pedig simán a stimulációtól és a sok hormontól és gyógyszertől érezheted, ez ilyenkor természetes.
Ne keress magadon tüneteket, nyugi, 4 nap és minden kiderül!
Majd írd meg az eredményt! Drukkolok
Szia!
Nem tudom hány napos embriókat kaptál vissza, ha 3, akkor elvileg a 13.-ik napon lehetsz. Tudom, hogy tesztelni beülti után 2 héttel kell, de az már nincs messze, nemsokára megtudod az eredményt. :-) Én ugyan nem lombikkal voltam anno babás, de nekem a nemvárt napja körül voltak az első jelek, amik addig nem.
A tünetekre ugyanúgy nem lehet adni, mint normál ciklusban, a menses előtti és a koraterhességi tünetek sajnos megegyeznek, ráadásul az agyunk egy csodálatos szerv, tud produkálni mindent, amit szeretnénk, vagy amitől félünk. Kitartás, nemsokára kiderül, mi a helyzet. :-)
Első vagyok! Na mi a túróért lettem lepontozva????
Három gyermekem van, mindhárom lombikbaba, túl vagyok 7 stimuláción és 5 beültetésen, így született egy lányom és az ikrek akik fiúk. Asszem kicsit értek a témához... N
Na mindegy, kérdező csinálj amit akarsz, gondolom te pontoztál le, innentől kezdve nem kívánok neked semmit,ha buta vagy, maradj is az.
Na további jó kesergést
Az 1.-nek! Szia a kérdező vagyok! Látod innen látszik, hogy nem vagy jó szándékú mert ha az lennél akkor nem írnál ilyeneket!!!!!
Csakhogy tudd nem én pontoztalak le hanem az oldal vagy a szerkesztője nem tudom!!!!!!!
Én elhiszem, hogy túl vagy már sok mindenen!!! Gratulálok a gyerekeidhek légy büszke rájuk és örülj nekik mert nagy kincs 1 is nemhogy 3!!!!! HA te nem akarsz többet a kérdésemre választ adni az a te döntésed!!!! TEDD EZT!!!!!
Jahhhh és csak, hogy tudd most olvastam el a válaszokat egyszerre mind a 3-at!!! Nem vagyok olyan ember aki másokat lepontoz amiért tanácsokat ad!!! Nekem ennyi a hozzáfűzni valóm és ha te úgy gondolod akkor nem írsz többet!!!!
De tudod fordított esetben én nem zaklattalak volna fel egy ilyen üzenettel mint ahogy te engem!!!!!!!!!! Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!