Hőmérőzés-kérdés. Átlagosan mennyi a ciklus elején a hőmérséklet? Gond az, ha néha van 15-20-30 perc eltérés a mérések idejében? Ill. gond, ha visszaalszom mérés közben?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 12:07
2/4 anonim válasza:
Én sem mindig percre pontosan mérem a hőmet, mert néha előfordul, hogy 15-20 perccel korábban felébredek vmi miatt, meg magam is néha visszaszunnyadok 5 percre (a következő jelzésig), de mindezek ellenére jól kiértékelhető hőgörbét szoktam kapni.
Nekem az alaphőm 36,4-5 között szokott lenni, a ciklus első felében és ovuláció előtt pedig 36,2-3.
3/4 frászkarikaborsó válasza:
Nem az a lényeg hogy percre pontosan azonos időben mérd, hanem hogy nagyjából ugyanakkor de mindig közvetlenül ébredés után. Ha egyik nap fél órával előbb ébredsz, akkor fél órával előbb méred, az nem probléma. Annyi a lényeg hogy legalább négy óra alvás legyen meg és azért ne legyen több órás eltérés az időpontok közt. Az sem baj, ha elbóbiskolsz miközben méred.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. Mivel a kisfiam random ébred, beállítottam magamnak az ébredése előtt jó másfél órával ébresztőt, de van, hogy visszaalszom, ezért a késés :)
2013. jan. 25. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!