Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?
Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!
Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!
Csináld azt amit jónak látsz,de ne pufogj hogy szar hogy 4ig
Ott kell lenie a gyereknek mert elèg sok gyerek marad ott 4ig.ès nem feltètlenül szar a napközi .
Ès nehogyd azt hid hogy jobb lene nneki otthon tanulni mikor tesok nem hagyják zajonganak ,beszèlnek .
Nem ovoda lesz hanem iskola egy csomo kötelesègel ès szabályokal ,rád nèzve is .
Ha nem iskolaotthonos a suli (ami ugye azt jelenti, hogy délután is vannak tanítási órák), akkor akár az utolsó óra után is elhozhatod, csak kell kérni év elején engedélyt.
Sok "okos" választ láttam. Napközi és napközi között óriási a különbség. Van, ahonnan még a táskát sem kell hazavinni elsőben, csak hétvégén, mert mindent megtanulnak, megcsinálnak a napköziben (amire esetleg nem maradt idő, átteszik másnapra, hogy otthon már ne terheljék a gyereket). És van olyan, ami szinte csak gyerekmegőrző, házi legyen meg, de hogy jó-e senki nem ellenőrzi.
Én magam nem voltam napközis, ettől eltekintve jó tanuló voltam. Van tanítói végzettségem, bár most mást csinálok. A gyerekem szintén most megy suliba, még nem tudom, napközis lesz-e, ha nem muszáj és a munkám mellett meg tudom oldani, akkor ebéd után hazaviszem.
A szülőknek is vannak jogai, elég csúnya lenne, ha nem élhetne vele. Kérdező, talán kár most eldönteni. Meglátjátok, mi lesz a kedvezőbb mindenki számára, milyen lesz a napközis tanító, stb... Nem muszáj ott hagynod délutánra, de még az is lehet, hogy mindenkinek az lesz a könnyebb megoldás, ha 4-ig szépen megírja a suliban a leckéit, otthon pedig marad idő játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!