Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg igaz hogy az iskolások...

Tényleg igaz hogy az iskolásoknak kötelező 4 ig bent maradni?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdi a kisfiam a sulit ès nem akarom elhinni hogy mièrt kell őket ennyire már a kezdetektől leterhelni hiszen az annyi idő mint egy ember munkában 8 ora kicsi nagyon sok !!

Nincs erre valami kiút hogy mondjuk 2 kor elhozni szegènyt a suliból!! Már most tiszta ideg vagyok az egèsz iskolakezdèstől!!

2015. márc. 18. 21:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%
Ha kérvényezed, hogy ne legyen napközis, és ront, az a TE hibád, mivel nem figyelsz rá. Teljesen jogos, hogy ilyen esetben visszavonják az engedélyt.
2015. márc. 19. 07:23
 12/44 anonim ***** válasza:
64%

Első körben: mi van ha napközis és közben ront? számon kérik a napközis tanáron???

Dehogy!

Az én fiam másodikos. Én is ki vagyok akadva, hogy külön kérvény kell hozzá.... lehetőség volna rá, hogy a nagyszülőkkel lehessen míg haza nem érek a munkából. De nem tudom hogy erre megadják e, mert nagyon gondolkodok raja, hogy kiveszem a napköziből, mert a házit nem ellenőrzik, hogy jó e.... csak hogy kész van-e. A tanulni valót nem kérdezik ki tőlük délután 4-ig.

Szóval 5 után kell még a gyerek szabadidejéből ezekre elvenni időt :( szomorú!

Remélem, kérdező sikerül megoldanotok a helyzetet és a kisfiadnak a legjobb lesz!

2015. márc. 19. 08:41
 13/44 anonim ***** válasza:
70%
Először is mi a bajod ?
2015. márc. 19. 09:14
 14/44 anonim ***** válasza:
83%
Megkérdezted a gyerekedet is, mit szeretne?
2015. márc. 19. 09:17
 15/44 anonim ***** válasza:
63%
Mi van ha mondjuk szaköre fog vagy szeretne járni ami 3-4 ig szokott lenni akkor ne járjon? Èn 2 fiam szerdán ès pènteken jön 3kor haza mert olyankor nincs szakörük többi napon 4 órakor.írtam èv elejèn egy papirt hogy mikor hozom haza ökett ès kèsz nálunk mindig elkèszülnek a házival .
2015. márc. 19. 09:20
 16/44 anonim ***** válasza:
83%

A szaKKör más téma, oda elengedik a gyereket (nyilván, Miután írásban közölted a tanárral). Ha pedig a napköziben "tojnak" rá, hogy tanuljon, akkor teljesen érthető ha kiveszed, mert otthon tudsz vele foglalkozni.

A kérdezőnek az a baja, hogy ha a gyerek 4ig van suliban, akkor át kell szerveznie a napját.

2015. márc. 19. 10:31
 17/44 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező nem dolgozik, otthon van. Mindent meg lehet oldani, szervezni. Nem előre fél évvel idegeskedni, mert még nincs is tapasztalata, hogy milyen lenne, élvezné-e a gyereke.
2015. márc. 19. 10:38
 18/44 anonim ***** válasza:
53%
Mi még nem tartunk ott SZERENCSÉRE hogy iskolába Menjen a gyerkőc, de erről én is olvastam és szerintem is felháborító hogy mindenbe belepofáznak..és hogy sz óvodát is kötelezővé akarják tenni..ha én Itthon vagyok és meg tudom oldani akkor mi a franc közük van hozzá? Én nagyon is értem hogy mi a kérdező próblémája! Jó hogy már Estére hazaengedik a gyereket aludni! Komolyan mintha valami robotok lennénk már mindent belénk akarnak programozni..sok hülye meg bólogat es egyet is ért..a gyerek azért megy iskolába hogy tunoljon 4-5 órát utána irány haza, legyen annak a gyereke napközis aki önként akarja, de hogy kötelező??!!! Vicc
2015. márc. 19. 11:15
 19/44 anonim ***** válasza:
32%
Persze hogy megérted a kérdezőt, mert te vagy a kérdező:) Lebuktatott az írásképed. Jó is magunkat megérteni;))
2015. márc. 19. 11:24
 20/44 anonim ***** válasza:
22%
Ha én lennék a kérdező akkor ki lenne írva hogy a: Kérdező hozzászólása! Atyaég, nagy az Isten állatkertje!!
2015. márc. 19. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!