Miért nem szeret a mai fiatalság iskolába járni?
Az első válaszadóé a pont!!!!Én sem irtam volna mást.Még annyit h helyette facebook-oznak,meg mennek dugni egy buliba 13 évesen.Aztán később végzettség nélkül mehetnek gürizni ami persze nem fog nekik tetszeni!
Mindenhez jogukat érzik,de kötelességük az márnincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grat a szülőknek is!!!
Őszintén mert teljesen fölösleges, nem vagyok stréber tanulni sem szeretek igazán de örülnék ha normális órák lennének tartva, hogy már ott megtanuljam.
Ma is bementem aludni mert kb semmit nem csinálunk.
Mert dögunalmas gyenge színvonalon megy az oktatás. 1x átolvasom az adott témakört és tökéletesen visszatudom mondani másnap. Most ezért kell napi több órákat bent ülnöm? Üljön az, aki debil ostoba ember, és szüksége van arra, hogy elmagyarázzák neki a tananyagot. Az egész iskolarendszert megreformálnám, tökéletes zseni tanulókra és ostoba buta emberekre.
17/F
# 7 Totál egyetértek, hogy a hülyékkel kell együtt lenni, ez borzasztó...
Egyébként az iskola az egy jó hely, csak a tanulást nem szeretik benne sokan, vagy esetleg azt nem szeretik, hogy kötelező. Engem csak az zavar, hogy unalmas. Esetleg, ha haladnánk az anyaggal jó lenne, de többnyire csak azt tesztelik tanáraim, hülyeségeket mennyire tudok bemagolni. zerintem nem ez alapján kéne osztályozni. (Pl Vivamus mea Lesbiat nem tudom mikor hasznosítom az életben....)
Én meglepő módon, szeretek iskolába járni. Na persze nem a tanulás miatt, csak egyszerűen jó bent lenni, a barátokkal találkozni, akikkel amúgy nem találkoznék...stb. De a kamaszok nagy része csak azt látja benne, hogy tanulni kell és az sokszor nem könnyű. Nincs sok akaraterőnk és kitartásunk sajnos. Igazából nekem sincs, de próbálom a suli jó oldalát is megtalálni. :)
16L
* gyenge a színvonal
* válogatott idióta az iskola 90%-a (jellemtelenek, kétszínűek, primitívek)
* a tanárok közt alig van 1-2, aki érti is azt, amit csinál (kéttannyelvű suli, van olyan tanárom, aki nem tud angolul, makog, rossz a kiejtése, rengeteg nyelvtani hibája van, és mégis angolul tanít)
Leginkább ezek miatt nem szeretek suliba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!