Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért nem szeret a mai fiatals...

Miért nem szeret a mai fiatalság iskolába járni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 06:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
20%
Mert nekik ma mar csak jogaik vannak, kötelességük az semmi.
2013. febr. 20. 06:44
 2/64 anonim ***** válasza:
95%
èn 32 éves vagyok, de én sem szerettem iksolába járni. Apukám és nagyapám is elmesélte mennyire nem szerettek iskolába járni.
2013. febr. 20. 08:05
 3/64 anonim ***** válasza:
90%
Azon is múlik, hogy kiskorában szeret-e tanulni. A tanulási problémák egy nagy része kiskorban kezdődik, csak később tetőzik (pl. iszonyú sokan sem írni sem olvasni nem tudnak megfelelően, akkor hogy tanuljon?). Nem élvezi a tanulást, mert nincs benne sikerélménye. Azok a fiatalok, akik jól tanulnak és sokminden iránt nyitottak élvezik, még ha menő is azt mondani, hogy a suli az szar. Akkor is rákeres a neten érdekes dolgokra otthon, ha egyedül van, akkor is, ha nem kötelező. Ilyet is láttam már, szerencsére. Ez a tanulás része. A suli azonban nem csak ebből áll. Ott vannak a többiek. Hülyék között tényleg nem a legjobb heti 5 napot eltölteni. A gimiig bezárólag random emberek kerülnek egy csoportba, mázli, ha van bárki, akit tényleg kedvel az ember. Fősulin legalább az érdeklődési körök egy része egyezik, de addig? Szívás. Lutri, hogy talál-e az ember "barátokat". De legalább ne szivassák. Felnőttként már más tanulni, amikor békén hagynak, és azt tanulod, ami érdekel. De addig nem csoda, ha a sok kicsiből egy nagy lesz, és tele lesz a bugyor.
2013. febr. 20. 09:46
 4/64 senior24 ***** válasza:
21%

Az első válaszadóé a pont!!!!Én sem irtam volna mást.Még annyit h helyette facebook-oznak,meg mennek dugni egy buliba 13 évesen.Aztán később végzettség nélkül mehetnek gürizni ami persze nem fog nekik tetszeni!

Mindenhez jogukat érzik,de kötelességük az márnincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grat a szülőknek is!!!

2013. febr. 20. 11:13
 5/64 anonim ***** válasza:
95%
Sok helyen nem jó a közösség, az osztályfőnök, a tanárok, a diáktársak, nincsenek igazán jó, kialakult baráti társaságok, sok az irigység, elvonja a figyelmüket a facebook, az internet, az öltözködés, a fiúk, a lányok...
2013. febr. 20. 11:44
 6/64 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén mert teljesen fölösleges, nem vagyok stréber tanulni sem szeretek igazán de örülnék ha normális órák lennének tartva, hogy már ott megtanuljam.

Ma is bementem aludni mert kb semmit nem csinálunk.

2013. febr. 20. 12:34
 7/64 anonim ***** válasza:
45%

Mert dögunalmas gyenge színvonalon megy az oktatás. 1x átolvasom az adott témakört és tökéletesen visszatudom mondani másnap. Most ezért kell napi több órákat bent ülnöm? Üljön az, aki debil ostoba ember, és szüksége van arra, hogy elmagyarázzák neki a tananyagot. Az egész iskolarendszert megreformálnám, tökéletes zseni tanulókra és ostoba buta emberekre.

17/F

2013. febr. 20. 13:24
 8/64 anonim ***** válasza:
92%

# 7 Totál egyetértek, hogy a hülyékkel kell együtt lenni, ez borzasztó...

Egyébként az iskola az egy jó hely, csak a tanulást nem szeretik benne sokan, vagy esetleg azt nem szeretik, hogy kötelező. Engem csak az zavar, hogy unalmas. Esetleg, ha haladnánk az anyaggal jó lenne, de többnyire csak azt tesztelik tanáraim, hülyeségeket mennyire tudok bemagolni. zerintem nem ez alapján kéne osztályozni. (Pl Vivamus mea Lesbiat nem tudom mikor hasznosítom az életben....)

2013. febr. 20. 13:39
 9/64 anonim ***** válasza:
100%

Én meglepő módon, szeretek iskolába járni. Na persze nem a tanulás miatt, csak egyszerűen jó bent lenni, a barátokkal találkozni, akikkel amúgy nem találkoznék...stb. De a kamaszok nagy része csak azt látja benne, hogy tanulni kell és az sokszor nem könnyű. Nincs sok akaraterőnk és kitartásunk sajnos. Igazából nekem sincs, de próbálom a suli jó oldalát is megtalálni. :)

16L

2013. febr. 20. 14:12
 10/64 anonim ***** válasza:
98%

* gyenge a színvonal

* válogatott idióta az iskola 90%-a (jellemtelenek, kétszínűek, primitívek)

* a tanárok közt alig van 1-2, aki érti is azt, amit csinál (kéttannyelvű suli, van olyan tanárom, aki nem tud angolul, makog, rossz a kiejtése, rengeteg nyelvtani hibája van, és mégis angolul tanít)

Leginkább ezek miatt nem szeretek suliba járni.

2013. febr. 20. 14:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!