Anyukák, ti mit szólnátok, ha a lányotok előjönne azzal, hogy pszichológushoz szeretne járni?
13 éves vagyok, és szeretnék pszichológushoz járni. Nagyon konkrét okom nincs rá, bár szerintem van bennem egy elég erős anorexiás hajlam, és idegbajt kapok néha a bátyáimtól
Meg szeretném mondani anyának, hogy szeretnék pszichológushoz járni, de azt nem, hogy miért. Ti hogy reagálnátok?
És mennyibe kerül a pszichológus?
Szerintem az úgy korrekt az anyukáddal szemben ha azt is megmondod neki miért szeretnél járni. Én egyébként támogatnám a gyermekemet. De azt elvárnám tőle hogy őszinte legyen és ne titkolja el az okokat.
Az hogy mennyibe kerül nagyon változó. Magán doki 10 ezernél kezdődik.
eloszor is mond el anyudnak mi a gondod és,hogy szeretnél járni,de amugy túl nagy segítségben ne reménykedj én pszichiáterhez járok,de semmit sem ér,pedig nekem nem anorexiás hajlamom volt.szerintem az ilyen dolgokat anyuddal is megbeszélheted lehet az még jobb is lenne,de te tudod.
14/L
ma 22:12
A pszichiáter tudtommal csak gyógyszert ír fel. Inkább különböző pszichológia kezelésekre menjél(pl: pszichodráma, zeneterápia, mozgásterápia), sokféle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!