Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iskolaundorom van, utálok...

Iskolaundorom van, utálok iskolába járni, gyomoridegem van minden nap. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jan. 3. 18:25
 2/19 A kérdező kommentje:
14,5
2012. jan. 3. 18:26
 3/19 A kérdező kommentje:
8.os
2012. jan. 3. 18:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálsz iskolába járni?Valami konkrét oka biztosan van.Nem szereted az osztálytársaidat,vagy a környezeteddel van gond?Esetleg nem szeretsz tanulni?Ha megoldást szeretnénk találni,először meg kell tudni,hogy hol a gond.Kicsit részletesebben írj.
2012. jan. 3. 18:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Leginkább a tanárok,sok a bunkó,kötekedő,nem szeretek tanulni,nem szeretem,hogy be vagyunk zárva,egy kicsit depressziós is vagyok már tőle.
2012. jan. 3. 19:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Meg kéne keresni az iskolapszichológust. Ha ilyen nincs, akkor a gyermekvédelmis tanárt. Kérdezd meg az iskolatitkárt, hoyg ki az! Neki mondd el négyszemközt, és hogy utaljon be a nevelési tanácsadó pszichológusához. Ő segíthet. Ha súlyos , akár fel is menthet, vagy taníthat technikákat, amivel enyhíthetsz ezen: pl. autogén tréninget.

Ide anyukád is elvihet.

2012. jan. 3. 19:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lennének ilyen szemetek a tanárok,akkor talán jobb lenne.
2012. jan. 3. 19:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

én is utálok suliba járni mondjuk nem a tanárok miatt hanem mert réééém unalmas de tényleg, minden erőmet leszívja, és van hogy csak egyedül ülök a padban annnak ellenére hogy 2 barátnőm is osztálytársam, már nem olyan, mint régen.

8.o. 14/l

2012. jan. 3. 19:26
 9/19 A kérdező kommentje:

Én is eléggé unom magam! A tesit meg különösen utálom. Meg az iskolát alapból is. Felkelni reggel, elmenni,ott ülni 6 órát, és hallgatni a sok hülyeséget.Mert nagyrészt hülyeség. Egyik-másik tanár meg már katasztrofális! Folyamatosan kötekszenek. Tökre lefárasztanak, meg most kicsit pihentebb, lazultabb is voltam a szünet miatt. De egy nap alatt már lefáradtam. Alig bírtam fent maradni a 4.órán. Holnap még fizika is lesz, ami mindennél jobban lefáraszt.

Próbálnék lógni valahogy, (igazolásokkal) de nem lehet örökre. Alig várom már a félévet, mert utána lenne egy kis pihenő, meg utána lehetne egy kicsit lazulni, nem is kéne már annyit tanulni.

2012. jan. 3. 19:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem a helyzeted. Én idén lettem gimis. Utálom az egész iskóát, az osztályt, a tanárokat, az embereket, az egészet! Már tegnap is egész nap rettegtem, ma reggel pedig iszonyatosan rosszul voltam attól, hogy vissza kell mennem. Amikor mentem az 1. órára, kisebb pánikrohamom is volt a folyosón, persze nem olyan vészes, de azt hittem, helyben elsírom magam. Nem elég, hogy itthon néha problémák vannak az alkoholista apám miatt, most itt van ez is. Én imádtam az elõzõ iskolámat, meg merem kockáztatni, hogy ott még tanulni is szerettem. Ott volt a legjobb barátnõm, akivel sülve-fõve együtt voltam, és most nincs senkim itt... egy barátom sincsen itt, de nem is akarok, ellenszenvet érzek minden egyes ember iránt ebben az iskolában. Talán amiatt is van, hogy a bátyjám is idejárt 4 évig, és teljesrn kikészült az alatt az idõ alatt. Én nem akarom ezt. Már csak azt tart életben, hogy azt tervezgetem, hogyan fogok innen elmenni. Mert én ott nem húzok le 4 évet, azt biztos. Legkésõbb év végén el akarok menni másik suliba. Nem tudom, kitõl kérhetnék segítséget az iskolában, a tanárok mind távolságtartóak, 2-3 tanár van, aki jó fej, de bennük sem bízok meg annyira, hogy segítséget kérjek. Tudom, ez most nagyon ellenszenvesen hangzott, amit itt leírtam, de tényleg így érzek, és ezen már nm lehet változtani. Ha szeretnéd, beszélhetünk priviben, megpróbálok segíteni!
2012. jan. 3. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!