Iskolaundorom van, utálok iskolába járni, gyomoridegem van minden nap. Mit tegyek?
Meg kéne keresni az iskolapszichológust. Ha ilyen nincs, akkor a gyermekvédelmis tanárt. Kérdezd meg az iskolatitkárt, hoyg ki az! Neki mondd el négyszemközt, és hogy utaljon be a nevelési tanácsadó pszichológusához. Ő segíthet. Ha súlyos , akár fel is menthet, vagy taníthat technikákat, amivel enyhíthetsz ezen: pl. autogén tréninget.
Ide anyukád is elvihet.
én is utálok suliba járni mondjuk nem a tanárok miatt hanem mert réééém unalmas de tényleg, minden erőmet leszívja, és van hogy csak egyedül ülök a padban annnak ellenére hogy 2 barátnőm is osztálytársam, már nem olyan, mint régen.
8.o. 14/l
Én is eléggé unom magam! A tesit meg különösen utálom. Meg az iskolát alapból is. Felkelni reggel, elmenni,ott ülni 6 órát, és hallgatni a sok hülyeséget.Mert nagyrészt hülyeség. Egyik-másik tanár meg már katasztrofális! Folyamatosan kötekszenek. Tökre lefárasztanak, meg most kicsit pihentebb, lazultabb is voltam a szünet miatt. De egy nap alatt már lefáradtam. Alig bírtam fent maradni a 4.órán. Holnap még fizika is lesz, ami mindennél jobban lefáraszt.
Próbálnék lógni valahogy, (igazolásokkal) de nem lehet örökre. Alig várom már a félévet, mert utána lenne egy kis pihenő, meg utána lehetne egy kicsit lazulni, nem is kéne már annyit tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!