Iskolaundorom van, utálok iskolába járni, gyomoridegem van minden nap. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 18:12
11/19 anonim válasza:
Sajnos nincs mit tenni.Én is ugyanigy vagyok, csak megtanultam elfogadni hogy ez van.
Napi 9 órát kell kibirnom, utánna pedig másnapra tanulni nem könnyű.A logás nem a legjobb megoldás (tudom,tudom...én is szoktam) és mondjuk ugy hogy a fagyi visszanyal, mert mindig én szivok utánna.
Nem tudok mást mondani mint hogy megszokod vagy megszöksz
Sok sikert!
13/19 anonim válasza:
tudom kissé szar példa de néhány volt osztálytársam a padba verte aztán kicsit oldotta a feszültségüket :)
14/19 A kérdező kommentje:
Holnap fizika témazáró!
Már olyan ideges vagyok,hogy hányingerem van.
minden bajom... Mindenáron beteg akarok lenni,hogy ne kelljen megírnom.
2012. jan. 4. 17:29
15/19 anonim válasza:
Hát igen , a magyar oktatási rendszer egy kalap fos egy csőd.Példát lehetne venni az angolszászok náluk nem utálnak a gyerekek iskolába menni.Az angolszászok alatt angolok , kanadaiak , amerikaiak , ausztrálokat értem náluk sokkal jobb az oktatás nem pedig ez a maradi , szürke magyar.
16/19 anonim válasza:
előbb utóbb megírod :) de ha egy kicsit a talpadra állnál könnyebb lenne. tudod "segíts magadon az isten is megsegít"
17/19 anonim válasza:
ritka gyökér ki szeret iskolába járni, hidd el :). ha nagyon unod az órát aludj el, az majd lenyugtat. ha gyomorideged van, akk egyél valamit órán. ha tanárokkal van a bajod pofázz vissza nekik, de ne ojan durván mer kirugnak. ha osztálytársaiddal van a baj szard le őket, légy velük goromba, verd meg őket, osz kész. hidd el tapasztalatból beszélek , én is ezt csinálom évek óta. 14/f
18/19 anonim válasza:
Én is nagyon utálom! Mikor iskolába kell menni már szinte sírok! UTALOM! Most lettem gimis és az osztálytársaim közül van pár akik miatt utálok bejárni! Mindig félek! Régen mindig nevettem most meg szinte meg sem szólalok! Nem vagyok önmagam de muszáj bejárni! Nem lehet elmondani hogy mit érzek nap mint nap! Van mikor már haza akarok jönni és legszívesebben sírnék hogy még mindig nincs vége!
19/19 anonim válasza:
Sziasztok mi lett a vége a storyknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!