Annyira ki vagyok bukva, hogy 4 napja csak sírok és enni sem tudok. Mennyit ártok, ha beveszek egy szem gyenge nyugtatót? Szörnyű gyomoridegem is van, már szinte görcsöl.
Szerintem szaladj el a patikába és kérj olyan homeopátiás szert, amit kismamák is szedhetnek.
Kitartás!
szerintem az vagy akit a párja otthagyott nem? Már többször írtál..Most már csak azt tudom mondani, hogy menj el a védőnőhöz és beszéld meg vele ő majd segít, ha pedig nem kedveled annyira, nyugodtan menj be a dokihoz és neki mondd el. A nyugtatóról annyit , hogy fajtánként erős vagy gyengébb drognak minősül, mivel az agyat befolyásolja és halucinogén (tudatszünetes) állapotokat idéz elő..ha beveszed olyan mintha terhesen drogoznál..gondolom erről már hallottál, hogy mit okoz a drogos kismama a babának, főleg, hogy te nem is vagy hozzászokva.
Ilyen tipusú gyógyszert csak akkor szabad szedni, ha a baba már kint van, esetleg szülés utáni depire, de akkor is csak ha nem szoptat az anyuka.
Talán a te helyzetedben az lenne a legjobb, ha valaki melletted lenne, pl szülő, barát, barátnő, ha más nincs, akkor járj pszichologushoz-semmi ciki nincs benne, ha a további életed a tét. Ebben a körzeti háziorvos is tud segíteni, és hidd el, ha nem akarod, hogy tudják, akkor bízhatsz az orvosi titoktartásban.
Szia!
Nagyon sajnálom ami most veled történik. A nyugtató nem fogja megoldani ezt a helyzetet, csak ideiglenesen nyugodnál meg, és a babának egyátalán nem tesz jót hogy ennyire zaklatott vagy. A párod nem egy jó ember, ha ilyen szituban ezt merte veled(veletek) megtenni. Gondold át higgadtan a lehetőségeidet, és kérj segítséget a szüleidtől vagy a barátaidtól , akik mindig melletted állnak, és beszéld ki a gondokat, meg fogsz könnyebbülni.
Kívánom, hogy minnél előbb túljuss ezen , és csak a születendő babádra tudj koncentrálni!
11 hetes kismama
Szia! Menj el a nogyogyaszodhoz, es mondd meg neki a problemat. Van olyan kismamaknak is szedheto enyhe gyogyszer, ami srgit atveszelni az idoszakot, es tudsz aludni, enni egy kicsit.
Csak orvostol kapott gyogyszert/szert fogadj el!!
Az en peldam: panikbeteg vagyok, elhagytam a gyogyszereimet, mikor kiderult a baba. De tarthatok magamnal egy level gyenge nyugtatot, amibol roham eseten bevehetek, tehat van olyan, ami veszhelyzetben nekunk is hasznalhato. Orvostol van termeszetese. Szerencsere nem kellett bevennem eddig, de jo tudni, h lehet, ha baj van.
Kivanom, mihamarab legyel jobban, es menj el az orvosodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!