Napi 1 szem frontint 0,25mg-ot szedek szorongásra, bevettem kb 1 órája, de tiszta feszült vagyok, gyomoridegem van, elmúlik a bogyótól, vagy vegyek be még egyet? Volt már igy más is?
Az orvos mit javasolt, mire szeded pontosan?
Én is ezt szedem, napi 3 db-ot a 0.25-ösből, és nálam is volt olyan, hogy egy kevés volt, én másfelet vettem be. Próbálj először még egy felet bevenni.
Jobbulást!
szia!ha eddig még nem múlt el a szorongásod, akkor még délben nyugodtan be vehetsz e fél 0.25 mg Frontint. Ha még este felé sem múlik, akkor beveheted 6 óra kölül a másik felét is. Csak akkor alkoholt egész nap nem szabad fogyasztanod, és autót sem ajánlott vezetned.
Üdv: Nóri (egy patikus)
Köszönöm!Elmúlt délre,szerencsére,igy nem is vettem be.
Szorongásos panaszaim voltak,és tüneteim,fej zsiborgás,bizonytalanság érzés,gyomor ideg.Az orvos reggel egyet,és ha szükség van rá akkor este is egyet kell bevennem.De erre még nem került sór,csak napi egyet szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!