Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szegényebb családban nevelkede...

Szegényebb családban nevelkedett fiatalok! Ti hogyan viselitek ezt?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy nem rossz látni, hogy más, veletek egy korú fiatal bármit megvehet. Drága telefon, divatos ruhák, nem kell nélkülözniük?

Én, és a családom nem állunk valami fényesen (de nem is a legszegényebb réteghez tartozunk). Nekem például néha 'rosszul esik', hogy mások simán áthívják egymást magukhoz (régi, nem valami szép, 1,5 szobás lakásban lakunk, és e miatt nem hívok át senkit), jobb esetben két farmerem van, két pár, eléggé használt állapotban lévő csizmám van, és olyan felsőim, amit már kismilliószor hordtam. Egy barátnőm az osztályban nyáron az apjánál dolgozik, és havi 100.000 Ft-ot kap, és abból vígan 'elél' (kolis, de kap pénzt pluszban még), mindig mondja, hogy megy vásárolni, ezt-azt venni...

19l

2013. jan. 26. 14:12
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
;(
2013. febr. 4. 04:13
 22/24 anonim ***** válasza:
ki az az elettelen embor aki elolvassa ezeket a hosszu valaszokat?:D
2013. febr. 4. 20:34
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
Ki az az élettelen ember, aki minden kérdéshez oda nyög valami hülyeséget, a 37%-ával...
2013. febr. 4. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Gondolj mindig erre:Ha sokat tanulok(nyelvek) akkor ki tudok menni kulfoldre dolgozni lesz jo allasom jo fizetesem sok penzem es 15 ev mulva visszamenjek osztalytalalkozora.Addigra a gazdag osztalytarsaim leszegenyednek elvesztik minden penzuket es ulok veluk 1 terembe es az osztalyfonok kerdezi h mit ertunk el eddig.. ........
2013. márc. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!