Létezik ingyenes vagy nagyon olcsó nyári gyermek tábor szegényebb anyagi helyzetűeknek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:01
1/6 anonim válasza:
Ilyenről én még nem hallottam sajnos. De az önkormányzat segíthet. Apukám alpolgármesterként is dolgozik, és náluk van ilyen. Kifizetik a 100%-át a tábornak, csak be kell adni az igényt.
2/6 anonim válasza:
Igen! A helyi önkormányzatnál + a családsegítőben is érdemes érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak, illetve mik a kedvezmény pontos feltételei.
4/6 anonim válasza:
És mit takar az olcsóbb? Mert pl a férjem azon is kiakadt, hogy a helyi tábor 11000ft, míg utána láttam a tv-ben, hogy máshol 20-tól felfele vannak...
5/6 A kérdező kommentje:
8 és fél éves
2011. jún. 22. 09:42
6/6 anonim válasza:
akkor sajnos nem tudok segiteni, van egy tábor, ami nagyon olcso de 10-14 éves koruaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!