Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől lehet hogy ha valaki...

Mitől lehet hogy ha valaki rendes családban nevelkedett normális körülmények között, és mégis el van züllve?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Saját hanyagságától,igénytelenségétől.
2011. jún. 22. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk van ilyen a családban. Szerintem az erre való hajlam ugyanolyan genetikai defektus, mint pl. a szellemi - testi fogyatékosság.
2011. jún. 22. 21:35
 3/14 hot_kiss ***** válasza:
91%

Nemlehet, hogy követeltek a gyerektől? Például a jó jegyeket. Szomszédom is olyan. 17éves léttére alkoholfüggőnek lehet mondani..

Vagy a társaság, amibe belekerült.

2011. jún. 22. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem és a testvére édestestvérek. A férjemnek műegyetemi diplomája van, családja, háza, kocsija, munkája. A testvére 10 évvel idősebb, ingyenélő alkoholista, nincs munkája, nincs szakmája mert a suliból kicsapták anno, nincs semmije, az anyja nyakán él, vagy inkább tengődik, és iszik.

Pedig édestestvérek, ugyanúgy, ugyanott nőttek fel, ugyanazokkal a szülőkkel.

Hogy miért??? Nem tudom.

2011. jún. 22. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem kellett megküzdenie olyan dolgokért, amikért másoknak megkellett, ami kell a jellemfejlődéshez. nem tanul meg értékelni dolgokat, vagy kivárni dolgokat.

Ill. amit az első mond.

2011. jún. 22. 21:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Soha nem vártak el hogy tökéletes tanuló legyen. Igazából tud nagyon komoly is lenni, és vannak sokszor nagyon okos gondolatai, de iszik, dohányzik, drogot is próbált már, bukik az iskolában stb...
2011. jún. 22. 21:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerény körülmények között éltek, de nem mondhatni, hogy hiányt szenvedett volna bármiben is.
2011. jún. 22. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

a felszín, a látszat, a pénz az csak egy dolog

lehet hogy van anyja apja, nem váltak el, van pénz is, iskola is, de a szülők nagy ívben szartak a fejére :( a mélyebb dolgokba sokszor nem látni bele

nekem is van egy ismerősöm, még kislány 11 éves, apa anya diplomás gazdag, látszatra minden tökéletes, de valójában igazából senki nem foglalkozik a gyerekkel :(

2011. jún. 22. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Én nem hiszek ebben, normális családban, normálisan nevelt gyerek nem züllik el.

Bár az igaz, hogy az elzüllött gyerekek szülei ezzel hárítanak, dehát én mindent megtettem, de egy példa, egy ismerősőmnek a pszichológus feltett 42 kérdést a gyerekéről és egyre sem tudott válaszolni, elküldte a pszichológus, hogy nem tud segíteni.

És a toxikológus is ezt mondta, illetve volt egy sorozat a Hírlapban és a drogosok is azt mondták, normálisan nevelt gyerek, normális családból nem züllik el. teljesen kizárt.

2011. jún. 23. 09:25
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
mert az összes kamasz "csak azért sem", meg " csak azért is", és ha valamitől erősen tiltják a szülei, azt biztos véghezviszi
2011. jún. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!