Mitől lehet hogy ha valaki rendes családban nevelkedett normális körülmények között, és mégis el van züllve?
Nemlehet, hogy követeltek a gyerektől? Például a jó jegyeket. Szomszédom is olyan. 17éves léttére alkoholfüggőnek lehet mondani..
Vagy a társaság, amibe belekerült.
A férjem és a testvére édestestvérek. A férjemnek műegyetemi diplomája van, családja, háza, kocsija, munkája. A testvére 10 évvel idősebb, ingyenélő alkoholista, nincs munkája, nincs szakmája mert a suliból kicsapták anno, nincs semmije, az anyja nyakán él, vagy inkább tengődik, és iszik.
Pedig édestestvérek, ugyanúgy, ugyanott nőttek fel, ugyanazokkal a szülőkkel.
Hogy miért??? Nem tudom.
Nem kellett megküzdenie olyan dolgokért, amikért másoknak megkellett, ami kell a jellemfejlődéshez. nem tanul meg értékelni dolgokat, vagy kivárni dolgokat.
Ill. amit az első mond.
a felszín, a látszat, a pénz az csak egy dolog
lehet hogy van anyja apja, nem váltak el, van pénz is, iskola is, de a szülők nagy ívben szartak a fejére :( a mélyebb dolgokba sokszor nem látni bele
nekem is van egy ismerősöm, még kislány 11 éves, apa anya diplomás gazdag, látszatra minden tökéletes, de valójában igazából senki nem foglalkozik a gyerekkel :(
Én nem hiszek ebben, normális családban, normálisan nevelt gyerek nem züllik el.
Bár az igaz, hogy az elzüllött gyerekek szülei ezzel hárítanak, dehát én mindent megtettem, de egy példa, egy ismerősőmnek a pszichológus feltett 42 kérdést a gyerekéről és egyre sem tudott válaszolni, elküldte a pszichológus, hogy nem tud segíteni.
És a toxikológus is ezt mondta, illetve volt egy sorozat a Hírlapban és a drogosok is azt mondták, normálisan nevelt gyerek, normális családból nem züllik el. teljesen kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!