Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudjak beosztani havi...

Hogy tudjak beosztani havi 55000 ft ot. Ugy hogy a rezsink kb 30? szegényebb anyák ti hogy csináljátok? 8 honapos lányom van

Figyelt kérdés
azért irok egyes zsámban mert abférjem imár 6. honapja nem kap fizetést . elvesztette a munkáéját. nem volt bejelentve .. igy semmit nem kap most azota már volt 1 munkahelye dolgozott 1,5 honapot de oda sem volt bejelentve nem fizették ki.. azota itthon ül az életkedve elment normális bejelentett munkahelye nincs.nem találunk hiába keresünk.. amugy kamion soför.. egyetlen ut lenne ha nemzetközibe menne de oda nem veszik fel nincs gyakorlata.. kilátástalan vagyok..ennyi pénzböl nem tudok eltartani 1 családot
2010. júl. 13. 15:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Őszintén? Sehogy. Legalábbis nekem nem nagyon megy. Én gyesen vagyok, a páromnak a fizuja úgy 90000 Ft, a csekkek meg 50-60000 Ft. között mozognak, + 2 gyerek. Mi falun lakunk,itt a boltba minden a duplája a rendes árnak, kétszer felmegyek a boltba, és ott hagyok majdnem 10ezret.

Szóval kemény, oda kell figyelni.

Próbáld biztatni a párodat, mielőtt elmegy minden életkedve. Esetleg megpróbálhatna valami tanfolyamot (munkaügyin keresztül), amiért kapna egy kis pénzt. Az is jobb, mint a semmi, halálra meg nem tanulják magukat.

Háát, remélem javul a helyzetetek!

2010. júl. 13. 15:35
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Marad kb. 25e Ft.rengeteg főzelék és zsíroskenyér.Nálunk 20e-ből kijön a havi kosztpénz, de nagyon-nagyon takarékosnak kell lennem.Vasárnap végiggondolom,amikor mindenki békénhagy, hogy mit főzzek a jövő héten.Mi olcsó,akciós újságok stb.Ha kifutok valami miatt a hétre leosztott pénzből, akkor sajnos zsíroskenyér és társai...turkáló, esetleg eladhatnád a babád kinőtt ruháit, megunt játékokat és abból vehetnél neki használt rucikat.Kb. ennyi jutott eszembe.Megoldható 2-3 hónapig.
2010. júl. 13. 15:39
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem tud elhelyezkedni a szakmályában, akkor mindegy hogy mit, akár közvetítőn keresztül egy-egy napokat valami gyárban 500 Ft-ért óránként. Ha csak heti egy napot dolgozik már az 15000 plusz a családnak egy hónapban.
2010. júl. 13. 16:00
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
off: a bátyám most kezdett kamionsofőrként, 2 hetes jogsival. külföldre jár, az első fizuja közel 400 ezer volt, bejelentve! és minden hétvégén itthon van. szóval csak keressetek! addig is elmehetne 1-1 napokra ha mást nem, segédmunkát végezni valahová, vagy pl hipermarketekbe is mindig keresnek embert. add el, amire nincs már szükségetek, esetleg vállalj más babát nappalra, akinek dolgozik az anyukája. ha van kertetek, akkor hajrá, termelj biokaját! pár csirke is elfér egy sarokban, már megvan a tojásotok, egy zsák kukoricán száz évig elélnek. próbálj varrni, egyszerű dolgokat akár pl zsebes tároló és add el. nekem az avon-ból van egy kis plusz pénzem minden hónapban, az ismerősök egy része mindig nálam rendel.
2010. júl. 13. 16:17
 5/18 anonim ***** válasza:

Waberers, oda felvesznek nemtetközizni nem kell tapasztalat!

Egyébként olyanokat kell főzni ami olcsó, tökfőzelék, zöldbdb borsó főzelék virslivel, 600 ft két napra elég, spagetti, túrós tészta, rakott krumli palacsinta, paprikáskrumpli, grízes tészta, paradicsom leves, zöldségleves, máj rizzsel, tejberizs, ezek 300-500 ftból megvannak és 2 napra elég. Reggelire vacsorára lekváros, vajas kenyér ha száraz akkor pirítós, bundáskenyér, stb.

Önkormànyzatnál segélyt lehet kérni ami kb. 25.000 ft!

2010. júl. 13. 16:59
 6/18 anonim ***** válasza:

Én is tudom ajánlani az avon vagy az oriflame termékek árusítását. Ha csak annyi "hasznod" van rajta, hogy megrendeled magadnak a tisztálkodó szereket, ami meg úgyis kell, már megérte. Mellesleg nem drágábbak, mint ha boltban vennéd, ráadásul a falusiban, ahol sokszor tényleg a duplája minden.

A régi gyerekholmikat eladhatod, akár ismerősnek is kedvezményes áron, erre mindig van kereslet.

Milyen megyében laktok amúgy?

2010. júl. 13. 17:10
 7/18 anonim ***** válasza:

Legalább egy hétre előre készíts étrendet,pontosan írd össze a hozzávalókat,és csak azt vedd meg a boltban.Szokj le a naponta boltba szaladgálásról,mert az rengeteg pénzt elvisz.Voltam hasonló cipőben,bizony keményen be volt osztva,h ehhez a kajához fél doboz tejföl kell,a másik fele egy másik kajához.Akciókat figyelni,és beépíteni az étrendbe.

Én használt angol gyerekruhát árulok a neten,abban az időben sokszor életmentő volt amikor megkaptam egy-egy eladott darab árát.:)

2010. júl. 13. 17:50
 8/18 A kérdező kommentje:
ruházkodni már szinte nem is ruházkodunk amit kapunk az van.. érdekelne a cég ahol dolgozik az eggyik válaszolo rokona .. a wabereshez nem nagyon akar menni mert szarul fizet rengeteg melo és volt ojan ismerös akit ki sem fizettek.. meg amugy is ojan ember a párom hogy ....inkább öt hagyjuk ..ez a pénz inkább 2 nek kell mi szinte egyedül élünk ö csak ugy van ..ki tudja meddig......a lényeg hogy nagyon nehéz...
2010. júl. 13. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom ezeket a gyerekeket, olyan sötét jövőjük lesz, mint nekem, mert szeretetből akartak eltartani, felnevelni és az életbe küldeni...
2010. júl. 13. 20:22
 10/18 anonim ***** válasza:

Off: minden tiszteletem a tiétek, de hogy lehet mindennap megenni ezeket az ételeket? Csak leves, főzelék! Nem fekszetek le éhesen?

Kérdező: a babádnak hogy tudod megvenni a pelenkát, popsitörlőt, ételt? Ő még nem eheti azt, amit ti, nem? Vagy rosszul tudom.

2010. júl. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!