Hogy tudjak beosztani havi 55000 ft ot. Ugy hogy a rezsink kb 30? szegényebb anyák ti hogy csináljátok? 8 honapos lányom van
Figyelt kérdés
azért irok egyes zsámban mert abférjem imár 6. honapja nem kap fizetést . elvesztette a munkáéját. nem volt bejelentve .. igy semmit nem kap most azota már volt 1 munkahelye dolgozott 1,5 honapot de oda sem volt bejelentve nem fizették ki.. azota itthon ül az életkedve elment normális bejelentett munkahelye nincs.nem találunk hiába keresünk.. amugy kamion soför.. egyetlen ut lenne ha nemzetközibe menne de oda nem veszik fel nincs gyakorlata.. kilátástalan vagyok..ennyi pénzböl nem tudok eltartani 1 családot2010. júl. 13. 15:26
11/18 anonim válasza:
nagyon sajnállak titeket,mi is voltunk ilyen rossz helyzetben :( bizony volt olyan hónap,hogy szinte csak vajaskenyeret ettünk,kecsupos csuszát,lekváros csuszát vagy ami a kertben megtermett. Nehéz helyzet volt. De szerencsére túl vagyunk rajta :) Kertes házban laktok?és melyik megye?
12/18 anonim válasza:
Mi az hogy oda nem nagyon akar menni?Dolgozzon ott ahol van munka,egyelőre tök mindegy hogy mennyiért (a semminél az is több),aztán ha lesz jobb,akkor átmegy oda.Ne válogasson.
13/18 A kérdező kommentje:
hát muszáj megenni néha.. még az is jo lenne.. de amugy honap elején megveszem a babának amit tudok pelus meg némi kis pipere ..sajnos ruhára vagy játékra szinte sosem telik .. turkálok is drágák ugyhogy onnan sem vezsem ..amit kapunk az van..de nem is lenne gond.. még most de lassan növöget .. gondoljatok bele hogy fogom járatni ..ha nem javul a helyzetem lesz 1 2 normális ruhája a többi rongy rongyok.... ja válaszolva ..a jelenlegi párom ..mondom sajnos ojan mintha volna vagy sem.. ojan ember akinek nem kellett volna babát szülnöm de nem akratm megölni nagyon ellenkezik az elveimmel..bizom benne hogy javul a helyzetem..
2010. júl. 14. 10:35
14/18 anonim válasza:
Mekkora ruhákat hord a kislányod?
15/18 A kérdező kommentje:
hát nem tul nagy..:-) 74 körilieket..
2010. júl. 14. 21:59
16/18 anonim válasza:
18:01-es vagyok..
Küldenék Nektek pár darab ruhácskát, ha elfogadod..
17/18 anonim válasza:
Megint én:) Küldj lécci privit és írd le a címedet
KÖSZÖNÖM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!