Másnak is hisztizik a gyereke ha tanulni kell?
Már nagyon unom, hogy minden este szenvedés van. Ordítozás és hiszti, mert gyakorolni kell az olvasást.
Reggel elmegyünk 7-kor, délután 16:50-re érek a gyerekért, és kb 17:20 körül vagyunk otthon. Egy kicsit játszik, majd tanulás, gyakorlás. De ebből kb egy óra hossza hiszti előtte...majd vacsi, fürdés és alvás.
Másnál is így megy ez?
Még fél év sem telt el, de már teljesen roncs vagyok ettől idegrendszerileg.
Teljesen felesleges ezzel stresszelni. Majd hetvegen olvastok.
Még nem is tudjak az osszes betut. Mindennap olvasni teljesen ertelmetlen.
Szerencsetlen fel 6 ra er haza, fel ora pihi utan egy ora veszekedes es aztan még olvasas es alvas? Gyorsan megutalja igy a tanulást.
Hetkozben hagyd beken , hetvegen olvassatok.
Enyem akkor olvasott mig foztem. Megkertem olvasson nekem meset ne unatkozzak fozes kozben. 😀
A tanító néni kifejezetten kérte. Sajnos nagyon gyorsan kell haladni az anyaggal.
Én nem emlékszem, hogy nekem gyerekkoromban ennyit kellett otthon tanulni. Én is napközis voltam, de ott mi mindent megcsináltuk.
Lányom felső tagozatos, a tanulás katasztrófa
Bőg a könyv felett, ő azt nem tudja, úgyse megy, minek ezt tudni.
Ráadásul mi Szlovákiában élünk szlovákot is tanulni kell az angol és a magyar nyelv mellett
Egy kukkot nem tud szlovákul, hiába tanulja ötödik éve.
Szóval katasztrófa
Ha az a cél, hogy egy életre megutáltasd vele a tanulást, akkor jó úton jársz.
Állandó szekálas, egy órás rendszeres hiszti, veszekedés, rákényszerítés kiváló motiváló erő....
Gondold csak el: ferjecskéd rányomja a fejed, öklendezel, utána mindig az lesz a kedvenced.
Ellenben érdemes lehet "tanárt" (ismeretlent) fogadni, akinél érkezik valaki (tehát "feladat van", nem anya nyaggatja), és az az egy óra akkor programos....
És a gyereked miatt nem tudsz egy kicsit kegyesen fullenteni a tanarnak, hogy igen, gyakoroltatok?
Hétvégén gyakoroljatok, hétköznap meg hagyd békén, van elég az iskolában egész nap megfelelni, nem még otthon is
Akkor mondd azt a tanarnak, hoggy mindennap olvastok.
8-5 ig suliba van ebbe vagy belefer , hogy ott gyakorol vagy nem. De tuti nem nyektetnek egy 6-7 eves gyereket meg este 6 kor tanulassal. Plane nem oras hiszti aran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!