Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Másnak is hisztizik a gyereke...

Másnak is hisztizik a gyereke ha tanulni kell?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom, hogy minden este szenvedés van. Ordítozás és hiszti, mert gyakorolni kell az olvasást.

Reggel elmegyünk 7-kor, délután 16:50-re érek a gyerekért, és kb 17:20 körül vagyunk otthon. Egy kicsit játszik, majd tanulás, gyakorlás. De ebből kb egy óra hossza hiszti előtte...majd vacsi, fürdés és alvás.

Másnál is így megy ez?

Még fél év sem telt el, de már teljesen roncs vagyok ettől idegrendszerileg.

tegnap 21:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy első osztályos. Az olvasást minden nap gyakorolni kell, a tanító szerint.
tegnap 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez irtó kemény egy gyereknek. Konkrétan napi 1 óra szabadideje van szegénynek.. Szerintem teljesen fölösleges naponta gyakorolni az olvasást.
tegnap 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen felesleges ezzel stresszelni. Majd hetvegen olvastok.

Még nem is tudjak az osszes betut. Mindennap olvasni teljesen ertelmetlen.

Szerencsetlen fel 6 ra er haza, fel ora pihi utan egy ora veszekedes es aztan még olvasas es alvas? Gyorsan megutalja igy a tanulást.

Hetkozben hagyd beken , hetvegen olvassatok.

Enyem akkor olvasott mig foztem. Megkertem olvasson nekem meset ne unatkozzak fozes kozben. 😀

tegnap 21:53
 4/14 A kérdező kommentje:

A tanító néni kifejezetten kérte. Sajnos nagyon gyorsan kell haladni az anyaggal.

Én nem emlékszem, hogy nekem gyerekkoromban ennyit kellett otthon tanulni. Én is napközis voltam, de ott mi mindent megcsináltuk.

tegnap 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Lányom felső tagozatos, a tanulás katasztrófa

Bőg a könyv felett, ő azt nem tudja, úgyse megy, minek ezt tudni.

Ráadásul mi Szlovákiában élünk szlovákot is tanulni kell az angol és a magyar nyelv mellett

Egy kukkot nem tud szlovákul, hiába tanulja ötödik éve.

Szóval katasztrófa

tegnap 21:59
 6/14 anonim válasza:
81%

Ha az a cél, hogy egy életre megutáltasd vele a tanulást, akkor jó úton jársz.

Állandó szekálas, egy órás rendszeres hiszti, veszekedés, rákényszerítés kiváló motiváló erő....

Gondold csak el: ferjecskéd rányomja a fejed, öklendezel, utána mindig az lesz a kedvenced.

Ellenben érdemes lehet "tanárt" (ismeretlent) fogadni, akinél érkezik valaki (tehát "feladat van", nem anya nyaggatja), és az az egy óra akkor programos....

tegnap 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

És a gyereked miatt nem tudsz egy kicsit kegyesen fullenteni a tanarnak, hogy igen, gyakoroltatok?

Hétvégén gyakoroljatok, hétköznap meg hagyd békén, van elég az iskolában egész nap megfelelni, nem még otthon is

tegnap 22:14
 8/14 anonim válasza:
80%
A legkisebb fiam tanítójának mondtam egyszer elsőben, hogy én alapból nem értek egyet a leckével, meg az otthoni tanulással. Arra neveli a gyereket, hogy a munkát haza kell vinni. 16:50-ig iskolában van, az 10 óra, ami abba nem fér bele, azt nem kellene erőltetni. Ott a napközis tanár, vagy pedasszisztens, neki lenne a dolga vele gyakorolni.
tegnap 22:18
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek a 7es válaszoloval. Én pont így csináltam a lányommal anno. Most 16 éves, gimis, kitűnő tanuló. Légy szíves, ne utaltasd meg vele a tanulást. Elég hétvégén!
tegnap 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd azt a tanarnak, hoggy mindennap olvastok.

8-5 ig suliba van ebbe vagy belefer , hogy ott gyakorol vagy nem. De tuti nem nyektetnek egy 6-7 eves gyereket meg este 6 kor tanulassal. Plane nem oras hiszti aran.

tegnap 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!