Most tényleg azért ne vigyek én édességet a saját gyerekem születésnapján az óvodába, mert egy anyuka hisztizik h az ő gyereke nem kaphat?
Szia
Én egy allergiás gyerek anyukája vagyok!
Én csak annyit kértem ha szülinap van szóljanak és gondoskodom a saját gyerekem nasijáról míg a többiek tortáznak!
A fiam és a csoport is elfogadta. Szuperűl működik így a helyzet!
Az is kérdéses, hogy mi indokolja a kérést. Ha pl allergia vagy glutén, laktóz, akármi érzékenység, akkor lehet toleránsabbnak is lenni és nem azonnal kiakadni. Egy ovis gyerek nem feltétlen fogja még fel, hogy valamiből nem ehet és elég szár érzés lehet neki, ha nem kaphat belőle. Mondjuk ilyen esetben csak neki lehet készülni valami kis gyümölccsel, vagy az anyuka intézhetne a gyerekének olyat, amit ehet.
Ha még szimplán arról van szó, hogy szuperanyu szerint az édesség nem járja, akkor meg le kell szarni magasról. Egy ember nyavalyája miatt ne szívjon már mindenki, ha nem muszáj.
Én nem is tudom, van e a csoportban allergiás stb gyerek, ezért mindig veszek egy gullón hozzáadott cukor és gluténmentes kekszet ha nasit viszek szülinap/névnapkor.
Nálunk eleve kapnak gyümit minden nap, megvan minden héten a gyümölcsfelelős szülő, furi lenne pluszban vinni gyümölcsöt szülinapra.
Az ilyen anyukák gyerekei lesznek evészavarosak. Mint ahogy írta is egy válaszadó a példát rá.
Nagyon sajnálom a gyereket. Egy dolog az egészséges étkezésre törekvés, de a teljes eltiltásnak semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!