Lányom ennyi idősen álló nap és nem nőtte ki 3 évesen, nagyon nem. 3,5 éves volt amikor született a testvére, na utána tartalékolta a nagyját. 5 évesen volt a csúcs, 6 éves korára csitult.
A kisebb most 3 és egy álom. Vannak hisztik, de össze sem hasonlítható.
Hullámzó. Vannak rosszabb napok, amikor többet, és vannak amikor kevesebbet vagy alig-alig. Ez lehet egy fél perces nyüszítés, de volt hogy levágta magát a nappaliba földre, és ott sírt.
Nem tudom, neked mennyit és hogyan csinálja a gyereked, de kitartást.
Ilyenkor van a határok meghúzása, és még nem tudják a legjobban kifejezni magukat, az érzelmeiket. Ha következetes vagy, akkor ez szép lassan csitulni fog.
Nem számolom, bár mi épp benne vagyunk a mélyében. Hamarosan 3 éves lesz, és csak bízni tudok benne, hogy rosszabb nem lesz. Egyébként nem panaszkodom, szerintem nem vészes nálunk a helyzet, de nálunk is vannak nehéz napok.
Mondjuk a leghosszabb mikor semmi sem jó, meg annak ellenkezője sem. De szerencsére ez viszonylag ritka.
Egész nap, kivéve mikor alszik. De küzdünk az alvással mert ő nem akar aludni.
Nagyon benne vagyunk, nincs olyan nap már hetek óta, hogy nyugalom lenne.
Még nincs egészen két éves, de most úgy két hete kezdte el a hisztit. Eddig csak sírás volt - bár keserves -, főleg ha fáradt volt és valami nem sikerült neki/elesett/nemet mondtam, de eddig sikerült mindig megvigasztalni, felvenni, megölelni (aztán általában el is aludt a karomban). De sajnos beléptünk a hiszti-korszakba. Ha nem sikerül neki valami, ha megtiltok valamit, ha nem kapja meg a csokoládét a pénztár előtt (eddig ez teljesen rendben volt nála), ha bármire várnia kell, rögtön veti magát a földre és üvölt. Felvenni sem tudom, egyszerűen kitépi magát a kezemből.
Mondjátok, hogy hamar vége lesz, mert fogalmam sincs, mit csinálhatnék vele. Konkrétan meg kell várni, amíg lenyugszik, addig nem is tudom elmozdítani onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!