Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Okosórát is le kell adni az...

Okosórát is le kell adni az iskolában?

Figyelt kérdés

szept. 3. 07:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekemtől tegnap elvették a fitness órát, ami csak lépést számol, pulzust mér stb

Szerette hordani, mert tudta mennyi idő van hátra az órából, a szünetből. Nagyon veszélyes eszköz. Ma már inkább nem is vitte, nehogy eltűnjön vagy valami baja legyen.

Nem vállalnak az elvett telókért felelősséget.

szept. 3. 18:59
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

21, szerintem vigyétek csak nyugodtan, ha kép/hang rögzítésére nem alkalmas, nincs joguk elvenni. Pláne ha felelősséget sem vállalnak érte.

Én beszélnék mindenképp az ofővel. Pont azért jutottunk ide, mert mindent le lehet nyomni az emberek torkán. Te is, ahelyett, hogy sarkadra állnál, azt mondod, és határozott lennél, hogy ezt a fajta órát márpedig nem tiltja a jogszabály, csak beletörődsz, hogy hát akkor nem... Ezért tartunk itt.

szept. 3. 19:09
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

Igen, így igaz..Az ofővel nem érdemes beszélni, mert ezt az igazgató dönti el. Sajnos, ennél kevesebbért is ha szól az ember, a gyereken csattan, aztán majd rettegve járhat iskolába. Telefont amúgy se visz, egy óráért nem fogok patáliázni.

Az oktatás színvonala jobban aggaszt. :-(

szept. 3. 19:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát, ti tudjátok, én biztos nem hagynám ennyiben... Iskolaváltásban nem gondolkodtok amúgy? Csak mert a leírásod alapján akkor más gond is lehet. (Jó, persze nincs garancia, hogy máshol normálisabb az igazgató)
szept. 3. 19:32
 25/26 anonim ***** válasza:

Én tőlem el akarták venni tegnap az okosórát, én meg mondtam, hogy nem adom oda.

Azt mondták, hogy jó akkor ez egy szaktanári figyelmeztetés. Mondom jólvan.

Aztán végül nem került be se a figyelmeztetés és az órát sem vették el.

szept. 3. 21:57
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 Ennyi, nem kell itt megijedni.
szept. 3. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!