Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Okosórát is le kell adni az...

Okosórát is le kell adni az iskolában?

Figyelt kérdés

szept. 3. 07:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen
szept. 3. 07:16
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen
szept. 3. 07:16
 3/26 anonim ***** válasza:
27%
Elvileg igen, gyakorlatilag iskolafüggő, mennyire veszik komolyan a szabályt, meg gyerekfüggő, mennyire hajlandó betartani. A telefont is el lehet dugni táskába, vagy leadni egy régebbi készüléket.
szept. 3. 07:55
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon komolyan veszik, ugyanis fegyelmit kap az a pedagógus, aki szemet huny afelett, hogy a tanuló leadja-e az okos eszközét. Nem tudom minden iskolában ugyanaz e a szankció, de a lányoméban első lebukás esetén osztályfőnöki intő, második után igazgatói intő, harmadik után fegyelmi.
szept. 3. 08:06
 5/26 anonim ***** válasza:
69%

Elvileg okosórát is. Ha be van rajta kapcsolva minden, ugyanúgy kapod a messengeres üziket.

Nagyon jó ötlet, remélem beválik.

Vagy annál többet lógnak suli után a neten a gyerekek.

szept. 3. 08:13
 6/26 anonim ***** válasza:
8%

akkor ti is kifogtatok egy rosszabbik fajtát... ahogy olvasod a kommenteket az egymillió hasonló kérdésnél, eléggé változó, nem mindenhol kell leadni.

szept. 3. 08:17
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A rendelet szerint az okosóra is beletartozik. Ha az iskola komolyan veszi, akkor azt is le kell adni.
szept. 3. 08:21
 8/26 anonim ***** válasza:
65%

Asszem az ebook olvasókat is le kell a rendelet szerint, akkor az okosórát tuti. Kész röhej. Az meg még röhejesebb, hogy nincs kollektív felháborodás szülői részről, csak tapsikol a sok hülye, hogy "ezaz, ha én nem neveltem kulturált telefonhasználatra a kis kotonszökevényemet, majd az iskola megteszi teljes tiltással, juhúúú"

Miközben a rendelet egyértelműen azért van, hogy ne kerüljön ki fotó a lepukkantabb iskolaépületekből, meg ne legyen felvétel arról, ha valaki mondjuk gyereket bántalmaz. (Pl hittant oktat katolikus pap felkeni a gyereket a falra és társai...)

(Nem, nem vagyok iskolás, végzős vagyok osztatlan egyetemi képzésben)

szept. 3. 09:34
 9/26 anonim ***** válasza:
32%

"Miközben a rendelet egyértelműen azért van, hogy ne kerüljön ki fotó a lepukkantabb iskolaépületekből"

És az elő van írva, hogy utolsó órám után vagy ha visszakaptam a tanítás végén telefonom, akkor azonnal távozzak az iskolából? Mert ha nincs, akkor tegyük fel van 7 órám, 7. óra végén visszakapom a telefonom, lemegyek ebédelni, majd a megkezdődött 8. óra alatt - amikor üresek a folyosók - szépen csendben végigfotózom/végigvideózom a leromlott, lepusztult állapotú folyosókat, mosdókat, üres tantermeket, stb. Közzétenni meg névtelenül, vagy kamuprofilból is közzé lehet bármit. Úgyhogy ez nesze semmi fogd meg jól...

szept. 3. 12:19
 10/26 anonim ***** válasza:
52%

#9 Viszont, ha napközben bántalmazás áldozata leszel, mert mondjuk a katolikus pap hittan után felken a falra rendszeresen, senki nem veszi fel.

Csak azért jövök ezzel, mert a volt általánossulimban volt ilyen, amikor még odajártam. Mindenki tudta, hogy ez van, de addig semmi nem történt, amíg egy gyerek fel nem vette és aztán a szülő nem ment be a bizonyítékot lobogtatva.

Azért van jópár ügy, ahol a bántalmazásra azért derül fény, mert valaki felvette.

szept. 3. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!