Milyen volt az első nap az iskolában alsós gyermekednél?
Figyelt kérdés
Melyik osztályt kezdte? Hogy érezte magát? Várta?szept. 2. 11:29
1/4 anonim válasza:
Harmadikat kezdte, egy szót swm mondott, csak hogy ne nyissam ki a táskáját... Nem várta!
2/4 anonim válasza:
Másodikat kezdte. Semmi különös nem volt, segítettem vinni a cuccait, majd elköszöntünk egymástól.
Várta az iskolát, mert roppantul szociális lény (kislány), és mindenkivel szeret együtt lenni. Illetve kíváncsi is, mit fognak tanulni. Jól érezte magát tavaly is az iskolában, remélem idén is így lesz.
3/4 anonim válasza:
Bakker, ki szerettem volna írni én is :D Na nem baj, még a felsős meg a középiskolás nem volt :DD
4/4 A kérdező kommentje:
Nálunk most kezdte az elsőt a kislányunk, nagyon várta, tele van élménnyel, azóta is mesél, nagyon lelkes :) ő már tanulni szeretne, hamarosan elkezdjük csomagolni a könyveket.
Párom kisfia 3. osztályt kezdte, na ő nagyon nem várta :D amúgy jó tanuló, jól érzi bent magát, de mindig azt mondja, hogy nem szereti,
szept. 2. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!