Mit hagytatok otthon már az első nap?
Figyelt kérdés
Én a bizonyítványt nem adtam oda a gyereknek 😅szept. 2. 07:23
1/9 anonim válasza:
Úgy nyitottam meg a kérdést, hogy elvileg semmit.
Aztán mégis, a bizonyítvány nálunk is kimaradt 🙈
2/9 anonim válasza:
A gyerekek cuccai közül semmit, pedig ketten vannak (egy ovis, egy sulis), úgyhogy jár a pacsi magamnak, magamtól. Ellenben a telefonomért úgy kellett visszamennem :D
3/9 anonim válasza:
3 gyerek, az ő cuccaikból semmit. Ellenben az én pénztárcám (benne az összes iratommal) itthon maradt 😅. Ezzel csupán az a legnagyobb gond, hogy úgy vezettem, hogy a jogsim sem volt nálam 🙈
4/9 anonim válasza:
Csak az iskolatáskából tegnap este előkerült, 2 hónapos, penészes szendvicset :DDDDD
De amúgy tök érdekes ezeket olvasni, gyártsatok már még ilyen kérdéseket, plííz :D
5/9 anonim válasza:
Bakker a bizonyítvány... 😅 Jó, hogy írtátok. 🙏
7/9 anonim válasza:
8:00kor a munkahelyemen találtam meg a napok óta keresett tanszerlistát...na abból hiányzott 1 csomag írólap, meg egy mappa.
Elfelejtettem mondani neki, hogy a bizonyítvány is a táskájában van....
Másodikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!