Alsós gyermekek szülei! Kinek hogy telt az első nap? Olyan volt, int amilyenre számítottatok?
Most kezdte az elsőt az idősebbik gyermekem, szóval ugyanolyan újdonság nekem az iskola, mint neki.
Alapjába véve elégedett vagyok az iskolával eddig. Legalábbis amit a lányom mesélt, az alapján.
Önkormányzati rendelet miatt, nem kísérhettük be őket a terembe már első nap sem. Az ajtóban átvették tőlünk őket,mi pedig mentünk az udvarra, és várakoztunk, míg kezdődött az évnyitó.
Szomorú voltam miatta, mert azért az mégis egy nagy dolog, mikor első nap a szülők bekísérik őket. Ráadásul a holmijukat sem találták. Én küldtem be neki bentii szandált, ami a ruhái mellett volt a zsákjában. A ruhákat megtalálta, a szandált nem, így egész délelőtt a kopogós cipőjében volt. Pedig nem dugtam el a váltót, és ugye nem mehetek be megnézni, hova keveredett.
Biztos lesznek még az első pár hétben ilyen, de valahogy majd belelendülünk.
A héten még nem tanulnak, inkább csak ismerkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!