Általános iskolában hogy zajlik az első nap? Akkor van
az évnyitó? Első nap még nem kell vinni semmit? Egész
nap ott vannak már a gyerekek?
Figyelt kérdés
Irjátok már le léci részletesen,köszi.
2016. jún. 6. 15:59
1/8 anonim válasza:
Az évnyitó az minden iskolába máshogy van. Van ahol első nap van és utána osztályfőnöki órákat tartanak. De van ahol előző nap megtartják. Előtte nem lesz szülői ahol megbeszélitek ezeket a dolgokat? Mert általában szokott lenni. Meg figyelni kell a kiírásokat pl. a suli honlapján, vagy az iskola hirdetőtáblájára is ki vannak írva.
2016. jún. 6. 16:19
2/8 anonim válasza:
Bár az én gyerekem csak szeptemberben kezdi az iskolát, de nekünk már volt egy szülői. Ott elmondták az évnyitó időpontját, a kajabefizetést mikor tudjuk intézni, stb.
Nálunk az évnyitó előző nap délután lesz, első napra pedig csak az iskolatáskát kérik üresen, mert abban hozzák haza a könyveiket. A gyerek pedig addig van, amíg kéred az ellátását, én 4-re megyek érte.
2016. jún. 6. 16:21
3/8 anonim válasza:
Nálunk szept 1én van az évnyito ,könyv osztás és ebéd után haza lehet jöni.
2016. jún. 6. 19:23
4/8 anonim válasza:
Nálunk első nap volt az évnyitó. És vinni kellett azokat a dolgokat amiket a tanító nénik bentre kértek. Már tavasszal volt egy szülői, ahol megkaptuk a listát. Az évnyitón ott lehettek a szülők is, utána el kellett jönnünk. Ebéd után lehetett menni a gyerekekért.
2016. jún. 6. 19:43
5/8 anonim válasza:
Minden suliban más. Kisfiam katolikus iskolába fog járni. Aug. 31.-én lesz az évnyitó a templomba délután. 1.-2.-án nem kell vinni semmit. Csak ismerkednek játszanak. Ebéd után pedig el kell őket hozni.Étkezés már biztosítva lesz számukra.
2016. jún. 7. 09:36
6/8 anonim válasza:
5.-ös vagyok. A könyveket aug. végén már megkapjuk. Én pl. 1-.én beviszem a tisztasági csomagot, és ami a közösbe megy Pl. rajzlapok, írólap stb. Így 5.-én csak a táskát visszük a könyvekkel, rajz, tesi felszerelés.
2016. jún. 7. 09:39
7/8 anonim válasza:
Nálunk első tanítási nap előtti vasárnap van az évnyitó. Egész nap ott vannak első naptól kezdve.
Mindent el kell vinni az első napon. Beszednek sok dolgot, fiókokban tárolják.
2016. jún. 8. 10:34
8/8 anonim válasza:
Elmondják majd a legelső szülői értekezleten, amire azután kerül sor, hogy a felvételről szóló értesítőt kézbesítették.
Nálunk elsején lesz évnyitó. 8-ra kell menni, először röviden megismerkednek a gyerekek a tanítókkal, utána 9-től rövid évnyitó (20 perc), utána az egyik szülő hazaviszi a gyereket, a másik ott marad szülőin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!