Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A gyereketek járt már olyan...

A gyereketek járt már olyan évismétlővel egy osztályba, akivel óriási volt a korkülönbség? Ha igen, a nagyobb gyerek hány évig maradt a gyereketek osztályával? Beilleszkedett az osztályba?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl egy 15 éves gyerek aki hatodikos, tehát ahol volt mondjuk volt kb 3-4 évismétlése a gyereknek.
júl. 13. 12:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy visszabukott srác 7. körül, de 1-2x láttuk csak. Nem tudom, hány éves volt, 2-3x bukott addigra. Ez 2000 körül volt.
júl. 13. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam egy gyerekkel ilyen helyzetben 1 osztályba általánosban. 3 évvel volt lemaradva, de nagyrészt nem is láttuk, mert brutál sokat hiányzott. (Dolgoztatták szegényt.) Csak azért engedték át mindig már velünk, mert úgysem akart középiskolába menni tovább, és már iskolakötelezett sem lett volna, és hogy legalább a 8 általánosa meglegyen. Ebben a felállásban a 7.-8.osztályt "járta végig" velünk. Alapvetően amúgy jóban volt mindenkivel az osztályban, és mi is szerettük, de volt, aki cikizte a méret különbségek miatt, és sokkal szőrösebb volt a többi fiúnál, de ezeket is mindig jól kezelte, és végül mindenkivel kijött.
júl. 13. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
2001-ben születtem. Volt 1999-es osztálytársam 5.-ben.
júl. 13. 19:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt általános 7.-ben 16 éves osztálytársam. Csendes, visszahúzódó lány volt rendezett családból, örök rejtély hogy lehet ennyiszer megbukni ha valaki abszolút nem is problémás.
júl. 13. 23:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
6-osztályban bukott le hozzánk egy lány, 16 éves volt már. Sok vizet nem zavart, hol járt, hol nem. Amikor bent volt nem voltak vele nagy gondok. Aztán egyszer hallottuk, hogy azért nem jön már, mert "elvitte a gyámügy" és "ideje volt már ennek", emlékszem: fogalmunk sem volt mi az a gyámügy és hova vitték (csak hallottuk, hogy erről beszélnek a tanáriban). Otthon magyarázta el anyukám, mi is az és annyit mondott, hogy bajban volt otthon a kislány emiatt elvitték, hogy ne legyen baja. Semmi másra nem emlékszem 🤷🏼‍♀️. Arra sem, hogy mi lehetett az oka a kiemelésének.
júl. 14. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4. osztályban (9 évesen) volt egy 13 éves osztálytársam. Én 4. után sulit váltottam, de azt tudom, hogy a csajnak azóta sincs meg a 8 általános. Most 20 év körüli a lány.
júl. 14. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

A gyerekemhez mindkét suliban, illetve most osztályban is jár/jàrt ukrán gyerek, illetve pár bukott.

Mindig van ilyen, 3 év korkülönbség “oké”, ők 9 évesen kaptak a tanárnő szerint 12-13 éves osztálytársakat, akik szégyellték és kevesebbet mondtak. Így a gyerekem azt hiszi 11 évesek, csak egy két fejjel nagyobbak, fejlettebbek ès vagy 15 kilóval többek. Csak egymással, meg pár erre kapható gyerekkel beszélnek a tinis témákról(szőrösödés, vérzés, szex).

Nem mindig a legidősebb a legveszélyesebb.. nekem 11 évesen volt 15 éves osztálytársam hatodikban, nem is láttuk, alig járt be. Normális gyerek volt, annak ellenére, hogy mélyszegény roma.. szerintem diszes lehetett.

Gyerek osztályából is volt bukás, nem is egy. Nem tanulnak eleget a szülők már a gyerekeikkel, nem divat a korrepetálás, helyette felmentéseket harcolnak ki. Amíg az nincs, addig buknak csak a tanulási nehézségesek, de felnőtteket másodikos matektudással beengedni a világba veszélyes manapság.

júl. 15. 10:13
 18/18 anonim ***** válasza:

14: nem lehet, hogy betegség miatt kellett ismételnie?

Nekem is volt három évvel idősebb osztálytársam gimnáziumban, de nem volt olyan feltűnő a különbség. Általános iskolában max. két évvel idősebb osztálytársaim voltak, ott sem jelentett gondot.

aug. 26. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!