A gyereketek járt már olyan évismétlővel egy osztályba, akivel óriási volt a korkülönbség? Ha igen, a nagyobb gyerek hány évig maradt a gyereketek osztályával? Beilleszkedett az osztályba?
A gyerekemhez mindkét suliban, illetve most osztályban is jár/jàrt ukrán gyerek, illetve pár bukott.
Mindig van ilyen, 3 év korkülönbség “oké”, ők 9 évesen kaptak a tanárnő szerint 12-13 éves osztálytársakat, akik szégyellték és kevesebbet mondtak. Így a gyerekem azt hiszi 11 évesek, csak egy két fejjel nagyobbak, fejlettebbek ès vagy 15 kilóval többek. Csak egymással, meg pár erre kapható gyerekkel beszélnek a tinis témákról(szőrösödés, vérzés, szex).
Nem mindig a legidősebb a legveszélyesebb.. nekem 11 évesen volt 15 éves osztálytársam hatodikban, nem is láttuk, alig járt be. Normális gyerek volt, annak ellenére, hogy mélyszegény roma.. szerintem diszes lehetett.
Gyerek osztályából is volt bukás, nem is egy. Nem tanulnak eleget a szülők már a gyerekeikkel, nem divat a korrepetálás, helyette felmentéseket harcolnak ki. Amíg az nincs, addig buknak csak a tanulási nehézségesek, de felnőtteket másodikos matektudással beengedni a világba veszélyes manapság.
14: nem lehet, hogy betegség miatt kellett ismételnie?
Nekem is volt három évvel idősebb osztálytársam gimnáziumban, de nem volt olyan feltűnő a különbség. Általános iskolában max. két évvel idősebb osztálytársaim voltak, ott sem jelentett gondot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!