Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők, akinek óvodás,általáno...

Szülők, akinek óvodás,általános iskolás, középiskolás gyereke van? Évi néhány alkalommal leigazoljátok és engeditek otthon maradni a gyereket, ha nem beteg csak nyűgös, nincs kedve menni? Természetesen a szülő által igazolható kereten belül csak.

Figyelt kérdés
ma 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%
A szülő csak előre igazolhat hiányzást, így kiesik az a helyzet, amikor úgy kel fel, hogy nyűgös és nem akar menni suliba. A szülinapra például szoktunk időzíteni egy napot vagy eseményre, de hisztire utólag (aznap reggel) nem lehet.
ma 10:47
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

2 ovisom van.

Általában akkor igazolok szülőként, ha az egyik beteg a másik meg csak otthon marad velünk.

Ha csak hisztiből nem akar menni, arra nem veszünk ki napot. Én is dolgozom, nincs annyi szabi amennyi így is elég lenne.

ma 10:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Suliban igazolnek neki, amennyiben nem volt beteg olyan sokat es nincs sok hianyzas.
ma 11:06
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Mindig kimaxoltam. Anyám simán leigazolta, mindig azt mondta, inkább őszintén mondjam meg, ha nem akarok menni, ne szimuláljak, mert akkor csak feleslegesen izgul miattam. A vicc az volt, hogy szinte sosem számonkérés vagy előre megfontolás állt a háttérben, csak reggel úgy keltem, hogy "ma, ha lehet, kihagynám". Volt, hogy a suli sarkáról fordultam vissza. De ha elfogyott a keret, elfogyott, tudomásul vettem.
ma 11:11
 5/20 anonim ***** válasza:
58%

Negyedikes és másodikos lányaim vannak. Még fel sem merült, hogy csak úgy ne menjenek suliba. Ilyen opció nincs.

Olyan van, hogy a nagy szünetek előtti utolsó nap már csak 11-ig van "tanítás" és ezt kihagyhatják.

ma 11:16
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Ilyet nem csinálunk.

Akkor igazolok, ha muszáj. Anyukám temetését pl. Ezenkívül egyedül a szülinapját, olyankor nem megy suliba.

ma 11:17
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

De jó, én ha beteg voltam sem akart anyám otthon tartani, ha már orvos állapította meg, akkor muszáj volt és nagyon kiakadt, hogy neki otthon kell maradnia velem. Bezzeg az egyik exem folyton otthon lóghatott, az anyja örült neki, hogy akkor neki sem kell dolgoznia, pedig a gyerek csak pl 6 órát aludt 8 helyett és ez már elég indok volt neki.

Szülőtől függ :D

ma 11:20
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Hatodikos a fiam. Olyanra, hogy nincs kedve, nem igazoltam még, de olyanra igen, hogy az apjával Fradi meccsre mentek 200 km-re innen (ott dolgozik a férjem) és nyilván másnap nem tudott suliba menni. Ja és nem előre kell igazolni. A kicsi ovis, nálunk oviban nem kérnek igazolást családi programok vagy egyéb hiányzások miatt. Betegség után szoktam vinni, egyébként nem.
ma 11:23
 9/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem, mert nem nevelem lustasagra. Borzaszto lusta nep igy is.
ma 11:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Versenyei előtt ( évente 1 alkalom) szoktam igazolni előtte egy napot.
ma 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!