Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolás anyukák, ti milyen...

Iskolás anyukák, ti milyen torna cipőt ajánlanátok első osztályba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kislányom most kezdi az első osztályt, viszont a torna termi cipőnél kicsit megakadtam. Nem szeretnék "egyszerű" torna cipőt venni neki, a tanszer listán meg csak annyi szerepel, hogy fehér talpú legyen. Akkor ha veszek neki pl. egy nike sport runnert akkor az is megfelelő lehet neki torna cipőnek? ( Sajnos Nike-ból a méretében nem találtam torna cipőt..)

Köszönöm előre is a segítséget! :)

júl. 27. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen jó. Már nem arra a tipikus tornacipőre gondolnak.
júl. 27. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem jó. Igaz mi hagyományos tornacipőt vettünk először a deichmannban, de aerobikra is akart járni iskolán belül, oda futócipőt kértek.

De végül tornára is az maradt, mert abban jobban szeretett tornázni, fehér volt a talpa neki is.

júl. 27. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Decathlonos cipőt vettünk. Abból elfogadják a nem fehér talpút is.
júl. 27. 09:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor megrendelem neki a nike-t. Ment a zöld pacsi. :)
júl. 27. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Simán jó amit írsz. Ma már nem követelmény az a régi tipus ami feltöri a gyerek lábát(nekem állandóan hólyagom volt). Legyen nagyon kényelmes a gyereknek az a lényeg.
júl. 27. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Teljesen jó, a lényeg hogy tartsa a bokáját.
júl. 27. 10:10
 7/8 Andi80018 ***** válasza:
Én futócipőt javaslok, pl Asics. Azok nagyon kényelmesek..
júl. 27. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnak is Decathlonos van, ez a fajta

[link]

Nagyon szereti, mindig ugyanilyet kérte hogy vegyek, amikor épp kinőtte.

A tartja a bokáját hülyeséget meg felejtsük már el, kisbabáknál is f.szság, nemhogy iskolás gyereknél. A lábát az izmainak kell tartania, nem a cipőnek, tehát a "bokafogó" cipők pont hogy rontanak a helyzeten, nem fejlődik rendesen az izom, mivel elvégzi helyette a munkát.

Mit gondolsz, miért a mezítláb mászkálás tesz a legjobbat a baba/kisgyerek lábának?

júl. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!