Iskolás anyukák, ti milyen torna cipőt ajánlanátok első osztályba?
Sziasztok! Kislányom most kezdi az első osztályt, viszont a torna termi cipőnél kicsit megakadtam. Nem szeretnék "egyszerű" torna cipőt venni neki, a tanszer listán meg csak annyi szerepel, hogy fehér talpú legyen. Akkor ha veszek neki pl. egy nike sport runnert akkor az is megfelelő lehet neki torna cipőnek? ( Sajnos Nike-ból a méretében nem találtam torna cipőt..)
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Szerintem jó. Igaz mi hagyományos tornacipőt vettünk először a deichmannban, de aerobikra is akart járni iskolán belül, oda futócipőt kértek.
De végül tornára is az maradt, mert abban jobban szeretett tornázni, fehér volt a talpa neki is.
Fiamnak is Decathlonos van, ez a fajta
Nagyon szereti, mindig ugyanilyet kérte hogy vegyek, amikor épp kinőtte.
A tartja a bokáját hülyeséget meg felejtsük már el, kisbabáknál is f.szság, nemhogy iskolás gyereknél. A lábát az izmainak kell tartania, nem a cipőnek, tehát a "bokafogó" cipők pont hogy rontanak a helyzeten, nem fejlődik rendesen az izom, mivel elvégzi helyette a munkát.
Mit gondolsz, miért a mezítláb mászkálás tesz a legjobbat a baba/kisgyerek lábának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!