Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik a rosszabb egy gyerekne...

Melyik a rosszabb egy gyereknek, ha túl szegény vagy túl gazdag az osztálytársaihoz képest?

Figyelt kérdés

Szerintem mindkettő miatt bánthatják, de nem tudom melyik tesz rosszabbat a fejlődésének.

Mi elég szegény településen élünk, az iskola amúgy nem rossz, de ha ide megy, ő lesz a "gazdag" gyerek a családban, pedig én azt mondanám teljesen átlagos életszínvonalon élünk. A másik iskola, ami szóba jöhet, a munkahelyemhez van közel, oda viszont elég sznob szülők gyerekei járnak, félek hogy ott meg ő lesz a "szegény" gyerek.

Szerintetek melyik a rosszabb a gyerek szempontjából? Általános iskolákról van szó.

tegnap 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szegény.
tegnap 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szegény. Az mindig kiderül. Ha gazdag, az nem.

Sokan csak látszat gazdagok. "Menő" autó, ház, iphone... közben hitel hitel hátán.

Az igazi gazdagról viszont meg nem mondod.

tegnap 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő miatt cikizHETIK, de abban igaza van a másodiknak, hogy a gazdagságot tudni kell "viselni".

Ha csak simán van pénzetek, akkor az nem feltétlenül lesz irritáló a többiek szemében, inkább akkor, ha fenn hordja emiatt az orrát, henceg, lenézi a szegényebbet stb. Ebben nagyon sokat tudsz neki segíteni, hogy helyén tudja kezelni.

Míg egy "sznob" iskolában azért szerintem gyakrabban pécéznek ki egy-egy gyereket, nem is kell hozzá szegénynek lenni...

Én a helyi sulit választanám, ha csak ez a szempont.

tegnap 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szegény
tegnap 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szegény.
ma 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!