Az iskolaotthonos munkarendű osztályokkal mi a tapasztalatotok? Tehát amikor délután is vannak órák elosztva a délelőttivel, viszont van pár lyukas óra?
Figyelt kérdés
Hoz haza utána leckét? Mert indul egy rendes napközis osztály is, a tanító nénik mindkettőben jóknak tűnnek. Nem tudok dönteni melyikbe menjen.tegnap 13:37
1/5 anonim 

válasza:

Volt hazifeladat. Kevésbé megterhelo a gyereknek, mert nem folyamatosan kell koncentrálni az órák elosztasa miatt. Azt vedd figyelembe még, hogy iskolaotthonos rendszerben nem viheted el csak úgy délután, hiszen órája lesz
2/5 anonim 

válasza:

Nekem is van órám. Pedig már kinőtem az iskoláskorból. De mégis van egy apple watch órám. Igy naponta van 24 órám is.
3/5 anonim 

válasza:

Delelott es delutan is vannak orai, a lyukas orakon jatszanak,iranyitott foglalkozas van. Van lecke is es nem keszul el a suliban. Igy itthon kell tanulni vele.
Nekunk ez a rendszer nem jott be, 16:30kor engedik ki oket. Onnan meg edzes, vacsora tanulas stb nagyon keson vegzunk
4/5 anonim 

válasza:

Én 3. osztálytól már kivettem, hátráltatta a tanulást a délután ott töltött idő.
5/5 anonim 

válasza:

Jobb a sima napközis rendszer. Egyrészt megírják a házit, másrészt ha valami miatt du. elvinnéd, azt simán megteheted, harmadrészt ha beteges a gyerek, sokkal kevesebb hiányzása lesz. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!